Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIGbabon

TOPINULIN ACTIV -preparat dla osób z niedoczynnoscia tarczycy kto na nim schudł?

Polecane posty

witam od dułzszego czasu walcze z nadwaga ktora zostala mi po urodzeniu dziecka a choruje na niedoczynnosc tarczycy,czy ktos z was stosuje badz stosowal ten preparat TOPINULIN ACTIV jestem zainteresowana stosowaniem tego preparatu ale chcialabym poznac wasze opinie czy warto ?j ezeli tak to dlaczego ? jezeli nie to dlaczego? czy ktos wie jezeli karmie piersia to czy moge go stosowac bo w ulotce nic nie pisze? jezeli tak to dlaczego ? jezeli nie to dlaczego? a moze macie jakis inny preparat poprawiajacy przemiane materii i wspomagajacy chuniecie ? chetnie wyslucham waszych opinii i porozmawiam z wami licze na wasz pomoc i dobre rady

Gość przy niedoczynnosci
raczej nie schudniesz z zadnym preparatem, trzeba wpierw ustawić dobrze dawkę hormonów , wtedy schudniesz

Gość Z jakiego powodu
cierpisz na niedoczynność? Jesli to hashi ,ten preparat odpada ponieważ zawiera jod.

ja mam niedoczynnosc tarczycy i wole guzowate dawke hormonow mam ustalaona ale nie wiem czy dobra lecze sie od 4 lat zawsze bralam 25 letrox w ciazy mialam wieksze ale teraz tez 25 letrox i nie moge nic zrzucic :(

Gość taka jakas see
ja tez mam niedoczynnosc tarczycy dostaje leutrox 70 i ani nie tyje ani nie chudne lecze sie ponad 2 lata teraz nie odchudzaj sie puki karmisz ale pozniej jakas dieta warzywna, woda mineralna moze aerobic? polecam