Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annusiaa

POMOCY!!! POWAżNY PROBLEM Z ZATOKAMI!

Polecane posty

Gość Annusiaa

Bylam przedwczoraj u laryngologa, bo zadne antybiotyki nie dzialaja, jesli chodzi o problem z zatokami. Sama juz nie wiem oc mi jest, lekarz kazal mi zrobic rtg zatok, mam nastepna wizyte we wtorek. Chcialabym jednak wczesniej sie zorientowac, co mi jest, byc mozew ktos z was przeszedl to samo. Problemy zaczely sie 2 lata temu, bylam wtedy tez u laryngologa(innego) i dal mi dawke antybiotykow, bo tez mialamproblem z zatokami. Nie pomoglo. Caly czas mam problem z odzyskaniem dawnego wechu, ktory byl wspanialy, co rano odpluwam sline(taka ciagnaca sie), mam katar, ktory nie chce ustapic(jak ustepuje to i tak czuje, ze jest on w srodku i nie potrafie tak do konca go wydmuchac. Caly czas (dobre klilka lat) takze mam problem ze zlym samopoczuciem jak wdycham dym papierosowy(czasem i budze sie i mdlo mi, bierze mnie na wymioty). Ostatnio mam bole zatok, ciezko mi bylo oddychacy, przelykam non stop sline, mowie przez nos. Laryngolog powiedzial w piatek ,ze nalezy zrobic rtg zatok powiedzial takze, ze mam waski przewod nosowy czy cos takiego, i dodatkowo mam krzywa przegrode (uraz z dziecinstwa). Nos rzeczywiscie wyglada jak "zydowski", chociaz w wieku dzieciecym taki nie byl. Czy ktos mial podobna syt? Czy jest mozliwe, ze mialabym zabieg prostujacy nos? CO mi jest???????? Bede wdzieczna za rade.

Gość no to zrób to rtg zatok ale
powiem ci ,że moja siostra miała problem z zatokami kiedys i leczyła sie intenstwnie przez rok ...kiedys starszy doktor podpowiedział jej jeden dobry sposób domowy : sól ale gruboziarnistą rozgrzej na patelni -mocno goraca musi być ...potem weż płócienną szmate i wsyp na nią tą rozgrzaną sól i zawin robiac taki okład ,przyłóz na czoło i trzymaj dopóki ciepłe i tak 2-3 razy dziennie ... Po kilku dniach zaczęła jej schodzić z aztok ropa :O i to ciemna paskudna ...oczyściło\ sie sporo -to ci nigdy nie zaszkodzi ! Oprócztego przyjmowała leki i jest dobrze

Gość Annusiaa
jeju, to okropne co piszesz:/ ja mialam rok temu robione bADAnia na gronkowiec ,ale zatokli nie byly zajete z jego powodu. potem lekarz cos przebakiwal o alergologu. czy to moze byc problem alergii?

Gość -=-=-