Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de.presja

trądzik po odstawieniu EVRY, jak to możliwe?

Polecane posty

Gość de.presja

dodam że nigdy wcześniej nie miałam problemów z cerą...:( Po 3 latach brania EVRY pojawił mi się paskudny trądzik na czolei brodzie:( POMOCY>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ktoś też tak miał?

Gość de.presja
nikt nie pomoże?:(

Gość de.presja
dzięki za pomoc

Gość no ale
co cię tak dziwi? plastry plastarmi a hormony w sobie miały...normalny trądzik hormonalny masz...

Gość asdasd
rozchwiałaś sobie gospodarkę hormonalną. Jeżeli nie przejdzie po 3-4 cklach to brykaj na badania. Wtedy będziesz wiedzieć co i jak:)

Gość de.presja
i jak teraz ten trądzik leczyć? mam przeczekać bez pigułek? czy zacząć brać od nowa EVRĘ? dodam że planuję zajść w ciążę za około rok i dlatego odstawiłam plastry ... a w lipcu biorę ślub i jak mam wyskoczyć z tym trądzikiem???:(

Gość sosik
Skoro masz prychy od evry to po co chesz ją znów brać.???? serio nie rozumiem, zeby stłumić tylko problem? podkreslam stłumić!Ja bym na twoim miejscu przeczekała. Jesli twoja skóra nie jest trądzikowa to prawodpodobnie jak Ci hormony sie wyreguluja wszytko sie uspokoi. evra tych hormonów napewno Ci nie wyreguluje. To jest moja rada.

Gość albo samo sie troche przejdzie
albo bedziesz musaiala to leczyc. to sie zdarza nawet czesto. ponowne branie tabletek tylko zachamuje problem na czas ich brania. moglas dostac tradzik tak czy tak, nikt na to pytanie nie odpowie.