Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H66666666

2 lata dzien w dzien

Polecane posty

Gość H66666666

2 lata dzień w dzień boję się że mnie zostawi. Co jest ze mną nie tak ? :(

Gość bramkamka
wszystko z tobą ok, masz poprostu odwagę się do tego przyznać 4,5 roku dzień w dzień

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a czemu mieliby was zostawic?

Gość a ja rok
znaczy nie ma nadziei...??

Gość a ja rok
czemu? Bo nie zasluzylam na kogos takiego 😭 W porownaniu wypadam tak blado, ze chyba czasem bym wolala zeby mnie zostawil, niz zebym wciaz miala sie czuj ta gorsza :O

a czy kiedyś przypadkiem nie zostałyście już porzucone? poza tym ja tu widzę kompleksy i kompletny brak poczucia własnej wartości... więc może zacznijcie od stwierdzenia powodu, dla którego wasz mężczyzna jest z Wami rok...dwa lata...czy cztery... no z jakiego powodu Oni z Wami są?

Gość a ja rok
Nie wiem dlaczego ze mna jest... jakbym wiedziala to moze latwiej by mi bylo :O nigdy tez nie soztalam zdradzona/zraniona/oszukana/skrzywdzona przez jakiegokolwiek mezczyzne.

Gość a ja rok
100% :) Poza tym nie boje sie, ze mnie zdradzi. Tylkodziwie sie ze ze mna jest i od samego poczatku zastanawiam sie kiedy mi powie, ze juz mnie nie kocha, heh...

bo ja widzę że wcale.... ryzyko zawsze istnieje, że ktoś z kim się jest Nas zostawi. I to bez względu na zalety jakie się ma i na całą resztę. Chyba każdy tak ma, że się boi...tylko jedni potrafią z tym strachem żyć a inni męczą się przez niego.

Gość a ja rok
bo on jest cudowny, a to wszystko siedzi w mojej glowie :O No jest oczywiscie poparte wizualnymi wrazeniami :O Chociaz jak to mowia: kazda potwora znajdzie swego amatora... Tylko czemu mi sie taki boski musial trafic...

Gość KatJam
kochane kobiety! uwierzcie w siebie! Nie jesteście od nikogo gorsze, nie jesteście gorsze od Waszych facetów! Przecież jesteśmy (my kobiety) po prostu inne. Ja się NIE boję, że mnie zostawi od ponad 15-stu lat :) Kochacie, jesteście kochane i warto myśleć pozytywnie.

to zamień go sobie na mniej przystojnego i problem się sam rozwiążę :P:P:P ja to nie rozumiem... boski znaczy przystojny tak??? czy w ogóle Twoim zdaniem jest idealny?

Gość a ja rok
idealny, nie tylko z wierzchu ;) Zamieniac nie chce. Tego kocham, innego nie :)

to zacznij wierzyć w to, że i Ty jesteś idealna... skoro On taki jest to bez powodu Ciebie nie wybrał... tak...zdecydowanie brakuje Ci pewności siebie...pewnie jesteś śliczna tylko potrzebujesz żeby ktoś połechtał Twoje ego... skoro Twój mężczyzna tego nie robi wklej tu swoją fotkę to ja to zrobię żeby Ci nie było smutno... pozdrawiam i miłego dnia życzę

Gość a ja rok
Nie, no "sliczna" to ja napewno nie jestem :classic_cool: Pewnie mam tam jakies zalety, bo przeciez chyba musi byc jakis powod dla ktorego on ze mna jest.