Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce wiecej byc sama

Jesli wyglad nie jest najwazniejszy to dlaczego nie mam powodzenia ?

Polecane posty

Gość nie chce wiecej byc sama

zewszad slysze ze jestem sympatyczna mila wesola i wogole ale KOLEZANKA. ciagle slysze ze na pewno kogos poznam itd... do pocieszania jestem pierwsza ale aby byc ze mna to juz nie :-( wiec co wciskacie ze wyglad nie jest najwazniejszt skoro jest ? kolezanki opedzaja sie od facetow a na mnie nikt nie spojrzy w aspekcie partnerstwa tylko jako kolezanka :-( mam dosc takiego zycia :-(

wygląd jest najważniejszy. Liczy się pierwsze wrażenie, tzw. 5 sekund pierwszego wrażenia a potem cała reszta. Ale ludzie mają różne gusta i to w tym tkwi sęk tego co napisałaś. Widocznie nie spotkałaś jeszcze takiego, w którego gust byś zwyczajnie trafiła. I oczywiście działa to w obie strony.

nikt nie mówi że wygląd nie jest ważny :O a jak mówi to kłamie 🖐️ przecież nikt nie będzie z kimś kto mu się fizycznie nie podoba... sama też byś z takim nie była :D zresztą pewnie się komuś w końcu spodobasz... prowadzisz jakieś życie, dbasz o siebie, nie masz kompleksów skrajnych przez co nawet nie zauważasz zainteresowanych i inne taki :P

Gość zgadzam sie z powyzsza opinia
w 100% ;)

znaczy ta jeszcze wczesniejsza :P

Gość wygląd to podstawa
tylko uprzejmi ludzie lubia pocieszać brzydule więc mówia im że charakter na 1 miejscu zresztą faktycznie nawet najwieksze pasztety z czasem kogoś sobie znajdują

z opinia dzobalka/ki sie zgadzam - zeby nie bylo watpliwosci :D

Motorniczy czyli Twoim zdaniem kiedy odsłoni co nieco to kuźwa na co polecą mężczyźni??? to nie będzie wygląd? :P:P:P

Złośliwa, oczywiście że całość....ale pierwsze wrażenie niestety zawsze jest najważniejsze. W każdej dziedzinie życia. POcząwszy od urodzenia, jak matka patrzy na swoje dziecko i ocenia je najpierw z wyglądu...poprzez masę innych, np. rozmowa kwalifikacyjna w sprawie pracy...miłość w której najpierw ocenia się wygląd...starość, którą ocenia się po wyglądzie i nawet na łożu śmierci zanim się powie jaka była ta osoba która umarła to się ludzie zastanawiają w co ją ubrać żeby dobrze wyglądała. Pranoja...owszem...ale najpierw wygląd potem cała reszta...a wszystko razem zadecyduje o powodzeniu.

O powodzeniu tez decyduje w duzej mierze pewnosc siebie!!Bo znam ladne dziewczyny, ktore jednak nie sa zbyt pewne siebie i traca na tym.. A znam takie ktore sa przecietne a jednak maja to cos w sobie.. to cos czyli pewnosc siebie i poczucie wlasnej wartosci

dużo to zależy właśnie od gustu czyli tego co napisałam na początku... co człowiek to gust inny...różni go chociażby szczegół ale jaki ten szczegół jest ważny...

poza tym to działa w obie strony... mężczyźni z zasady sie nie tapetują... a jednak zdarzają się i tacy, co to robią i znajdują partnerki którym to odpowiada.

Gość dziobaIka
ciagne dzidy menelom na dworu kolejowym :classic_cool:

Jejku mogłabyś pomarańczko wymyślić coś oryginalniejszego ponieważ o tym już chyba wszyscy wiedzą... cóż za inteligencją i wiedzą się wykazałaś... jestem pod wrażeniem...zwłaszcza Twojego wyglądu. zaimponowałaś mi wręcz.;-)