Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djkfhwriutgwoieuqw

Nie trawię bratowej męża-Tescie ją uwielbiają!

Polecane posty

Gość czy ona z nimi mieszka
no ale co powiesz tesciom? Podobno wygadana jestes ,obroc to w zart zeby nikogo nie urazic i wal prosto z mostu co ci lezy na watrobie.

Gość mnie tez
Ja mam to samo. Kazdy mowi: daj sobie spokoj, wyzuzuj ale moja bratowa mnie wnerwia tym, ze sobi z siebie sierote,-przybita i w depresji albo wlasnie odwrotnie- mdlaco slodka i w euforii.

Gość djkfwritgwoieuqw
dokładnie taka sama sytuacja.Ona tam nie mieszka,ale bardzo czesto jest.Jak im powiem ze wkurza mnie ich synowa,to bede musiała powiedziec reszte-ze nasze dzieci nie rowno sa traktowane,ze tamtemu to całe siaty prezento a mojemu fige(wcale mi nie zalezy na tym ale to chamskie) ze nie bede tego dłuzej znosiła ico???Bede wrogiem.

Gość adaaaaabaa
no, bez zlosliwosci ale chyba ci zalezy na prezentach dla malego? i jestes zazdrosna. O tym ze cie wkurza jej ciapowatosc to mozesz smialo powiedziec.

Gość melni
oj dziewczyno... nie jesteś szczera i tyle. nawet nie odpowiadasz na pytania zadane tobie , tylko najezdzasz... wnioskuję z tego że teściowie nie robią ani twojemu dziecku ani tobie żadnej krzywdy. więc nie masz prawa oczerniać , oceniać i wyzywać bratowej i teściów ( poczytaj sobie co napisałas , cały czas po nich jeżdzisz ) ale nawet nie masz odwagi powiedzieć teściom co cię boli. to tylko świadczy o tym że twoja złość to czysta zazdrość. nic poza tym.

Gość ale jesteś zazdrosna

Gość xoooox
czyżby Twoje dziecko słabo wypadało w tych porównaniach?:D

Gość co sie dziwicie
autorce,dla kazdej matki jej dziecko bedzie najlepsze i mnie tez by wkurzało gdyby ktos wywyższał cudzego bachora a moje olewał,wogule jak dla mnie to nie powinna wogule sie przejmowac zachowaniem tamtej sieroty.

Gość lo matko
tesciowie jak juz, ktoras z dzewczat zwracala juz uwage, prosze pewnie ze gdzies boli ze twoje dziecko nie jest rowno traktowane, to jest naprawde normalna rzecz bo w podteksie jest ze woja ta kobiete niz ciebie, jej dziecko niz twoje ale tak jest ze tesciowe maja swoje preferencje gdybys byla bardziej empatyczna zastanowila bys sie co czuje twoj maz, a ich syn gdy jest gorzej traktowany? to jemu jest bardziej przykro bo to jego rodzice i jezeli zrozumiales jest rozne traktowanie dzieci przez rozicow ( tak niestety czasami jest, kto ma rodzenstwo ten wie) to glownie przebija to ze tej kobiety nie lubisz i jej zazdroscisz to ze nie puscila meza w skarpetkach a powinna wg ciebie to skandal; poczekamy jak zalozysz topik, maz mnie zdradzil i zwyzwyal co mam zrobic:P przeciez to jej sprawa, nie twoja twoja sie rozbija o fantastyczna zazdrosc nie masz wlasnych prblemow dlatego zyjesz cudzymi ciesz sie swoim szczesciem i raczej dbaj o to, by twoje dziecko nie wyczulo innego traktowania a nie swoja wlasna egosityczna zazdroscia

Teściowie wiedzą,że tamtej jest żle,że ich syn zawiódł.Normalne jest więc,że starają się tamtej i ich dziecku pokazać,że są dla nich ważni.Zresztą,masz swoje życie to nim żyj.