Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia____

TRILASER AVON

Polecane posty

Gość gosia____

czy ktoś stosował/stosuje TRILASER firmy AVON ? zastanawiam się nad kupnem; proszę o konstruktywne oceny:) pozdrawiam

Gość gosia____
up:)

Gość marinaaaaaaaaaaa
potrzebna konsultantak AVONU albo doświadczona klientka :) też chce TRILASER :)

Hej.Ja go mam i stosuje już od miesiąca.Co do efektów - narazie brak,no może poza tym że skóra jest bardziej gładsza w dotyku,tak jak po zastosowaniu każdego innego balsamu.Ale może za krótko go jeszcze używam.Chociaż piszą ,że efekty są odrazu widoczne - ja ich nie widze.Pozdrawiam.

Gość marinaaaaaaaaaaa
dzięki gwiazdeczka:) czyli więcej na "NIE" ... a co polecasz na takie problemy? no bo sama gładkość nie wystarczy, za taką cenę, oczekiwiałabym trochę więcej

No hej.Ja właśnie zamówiłam sobie z AVONU krem na rozstępy i cellulit,on jest teraz w promocji za 35,90zł, podobno jest super,moja siora go już kiedyś testowała i była zadowolona z efektów.Ja jestem bardzo zadowolona z kremu modelującego nogi,też z avonu.Nadaje lekko opalenizne i faktycznie, w moim przypadku likwiduje cellulit.Efekt też nie był widoczny od razu,ale po 1 opakowaniu coś zaczęło sie dziać.Teraz już jade trzecie opakowanie i jestem zadowolona.Pozdrawiam.

Gość marinaaaaaaaaaaa
ooo dzięki:) może na to się skuszę:P jestem konsultantką AVONU i zanim zacznę coś polecać klientkom, staram sama się to sprawdzić-no ale jeśli TRILASER nie przynosi rezultatów, to go sobie nie zamówię:) myślałam, że załatwię dwie rzeczy na raz:) pozdrawiam i dziękuję

Gość kinguszkaa1
trilaser firmy avon jest bardzo porządnym kremem, ja go stosuję już od jakiegos czasu i nie zamienię go na żaden inny krem, polecam w 100%