Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnawa

Proszę o pomoc mądrych ludzi

Polecane posty

Gość smutnawa

O czym moze swiadczyc powiekszony wezeł chłonny od dzis i strasznie mnie boli brak jakich kolwiek infekcji, ciągłe poty, stany lękowe , od kilku dni boje sie jak usłysze jakis hałas od bardzo dawna codzienne zaparcia??? POMOCY moze ktos ma podobne objawy???

z wezlami chlonnymi nie ma zartow. udaj sie do lekarza pierwszego kontaktu i niech cie skieruje na badania. mialam sytuacje, ze podejrzewalam powiekszone wezly chlonne w pachwinie ale na szczescie usg nic nie wykazalo i to tylko miesien. najadlam sie strachu wtedy ale lepiej wiedziec jednak niz zyc w strachu. a pozostale objawy to mezoe ze stresu bo sie boisz, ze cos jest nie tak. glowa do gory i do lekarza :) powodzenia :)

Gość smutnawa
Dzięki ale te stany lekowe nie sa od stresu to tak jakos przyszło dziwnie, a najwiekszy problem mam z tymi zaparciami ogolnie zastanawiam sie czy to moze miec związek z tarczycą ale nie wiem czy wezły chłonne maja zwiazek z tarczyca?? a miałam nie dawno robione badania i wszystko było ok.. wiec ja juz naprawde nie wiem ;( jestem załamana bo nie wiem co sie ze mna dzieje a do lekarzy po 2 tyg w kolejkach