Gość przelotem Napisano Marzec 31, 2008 mam chłopaka ale podoba mio sie inny którego znam juz od dawna nim jeszcze bylam z moim chłopakiem. z tamtym doszło do sexu itp itd. ogolnie strasznie mnie ciągnie do niego jak go widze to mi miękko. moj chlopak wie o mojej przeszłosci z nim i jest zazdrosny o niego starsznie. kiedys sie po kryjomu spotkalam z tamtym i moj chlopak mnie na tym przyłapał poklocilismy sie ale pozniej jakos sie rozeszło. i ten drugi sie zdenerwowoał ze musi sie takich przekretów łapac i sie na mnie zdenerwowoał jednak ja wiem ze chciałby sie ze mna spotykac......ja tez bym chciała...ale jak to zrobic by go przekonac do tego skoro przez mojego chłopaka sie zniechęcił i oststnio tak na pokaz przy moim chłopaku kazał mi skasowac swoj nr (ale wiem ze zrobił to na pokaz przed moim chlopakiem zeby tylko pokazac ze niby ma mnie w dupie) ...nie myslcie o mnie zle. doradźcie co zrobic. chłopaka kocham i nie chce z nim zrywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach