Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wilma89

Potrzebuję pomocy polonistki, jak najszybciej

Polecane posty

Gość Wilma89

Polonistki lub osoby która zna się na pisaniu prac, w tym wypadku prezentacji maturalnych. Jestem w podbramkowej sytuacji. Chdzi o to, że matura za miesiąc, a moja prezentacja może być do niczego. Chodziłam na korki do nauczyciela polskiego od miesiaca, mam juz napisaną część pracy. A dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka, która pisze prezentacje z tym samym facetem, z którym ja pisze, ma całą pracę do poprawy. Obawiam się, że moja też może być nieodpowiednia. Więc mam pytanie, czy ktoś kto się na zna mógłby mi pomóc sprawdzając to co mam napisane. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ nie mam komu pokazać tej pracy, a musze wiedzieć co dajel robić.

Gość na jaki temat piszesz

Gość Wilma89
śmierć

Gość Wilma89
jak na razie chyba nie ma nikogo, kto mógłby mi pomóc

Gość Wilma89
i co? dalej nic?

Gość szewczyk burczymucha
obarczanie obcych swoimi problemami nie przystoi. Nawet maturzystkom.

Gość Wilma89
ale lalunim ze złamanym paznokciem juz tak, prawda?

ja myślę, że po prostu Twoja polonistka w szkole jest zbyt wymagajaca i najchętniej miałaby wszystko po swojemu, ale pamietaj, że w komisji ona nie jest sama :) Weź wszystkie notatki z lekcji, na których babka mówiła, czego dd Was wymaga i idź z nimi do Twojego korepetytora i niech się dostosuje, skoro już Ci pisze pracę ...

Gość Wilma89
myslicie, że teraz już nie da rady napisać pracy od nowa, za mało czasu? Bo ja właśnie się nad tym zastanawiam, czy gdybym chciał pisać od nowa to czy ktoś jeszcze zgodzi się mi pomóc

Gość xoooox
nie ukrywam, że mi się nie chce tego czytać. idź do innego korepetytora i skonsultuj się w sprawie pracy.

Gość Wilma89
no cóż, chyba musze jakos poradzic, pojde do kogos innego na korki jesli jeszcze sie da

Gość Wilma89
spytam jeszcze raz, może dziś ktoś mi pomoże

Gość Wilma89
dobra to się pytam jeszcze raz: piszę pracę maturalną i oto jej temat " Z jakim znanym poetą XIXw. chciałabym się przespać i dlaczego". Już mi braknie pomysłów i chyba cała praca do wymiany. Kto mi pomoże? :(

Gość mańkaa
Ja swoją prace pisałam tydzień przed matura. Wczesniej czytałam literaturę i wiedziałam co chcę powiedzieć i w jaki sposób. Wiec napisałam i zdałam bardzo dobrze. Jeśli wiesz, co chcesz powiedzieć, znasz dobrze literaturę i masz jakies notatki z lektur spokojnie możesz napisać raz jeszcze. Nie musisz pisać pracy tak naprawde wcale, uczyć się na pamięć. Moja koleżanka miała tylko notatki z lektur, ale bardzo solidnie była przygotowana i miała maxa. Wyluzuj pomyśl, ponotuj i napisz na nowo, jeśli ma Ci to pomóc.

Gość razdwatrzycztery
Posiadam profesjonalnie napisaną prezentację na Twój temat. Kontakt videte@gmail.com