Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonnaaaa aaa aa a

czy możliwe by po rozpoczęciu współżycia zmienił się zapach i smak ciipki ?

Polecane posty

Gość zaskoczonnaaaa aaa aa a

bo ja mam takie wrażenie, jak byłam dziewicą, uwielbiałam swój zapach stamtąd. nawet po całym dniu jakiś taki świeży, mało intensywny i całkiem przyjemny, nawet dla mnie był. teraz od kiedy się kocham (o 3 , 4 mcy) nie mogę go ścierpieć. kochamy się w prezerwatywach na razie, więc niczym mnie ewe nie mógł zarazić..ale zapach jest bardziej mocny, pdobny do zapachu jego członka, nawet już po paru h jak mam krótkie spodenki w domu i usiądę okrakiem, to go czuć :O. fuj, nie podoba mi się to :(.

Gość gość
Jeeesu, jeśli jego członek wali, znaczy gościu sie nie myje....co za brudas:o A Ty pewnie podłapałaś jakąś infekcje, idz do lekarza. Zdrowa ci/pka śmierdzi tylko, jak jest nieumyta.🖐️

Gość zaskoczonnaaa aaa aa
ale ja nie piszę że smierdzi, tylko ma inny zapach niż wcześniej. wcześniej cały dzień po prysznicu rano, nawet wieczora była świeża i czuć było kosmetykiem którym została umyta. teraz ten zapach jest bardziej intensywny, taki specyficzny, nie rybowaty, ale coś lekko w tym kierunku. i jakoś dużo go tak, kurde :O

Gość jesteś okropień ukochany
ciao

Gość stary znawca
Prezerwatywy pozostawiają tam czasami taki dziwny zapach.

flora bakteryjna uległa zmianie po rozpoczęciu współzycia i dlatego zapach się zmienił ale on jest przyciagający dla dojrzałego partnera a i ty sie do tego przyzwyczaisz.Tylko nie popadnij z tego powodu w nerwice seksualną polegającą na odpychaniu faceta od minetki , czy ciągłym myciu jej aż do zmiany naturalnej obrony przed bakteriami co może spowodowac infekcje

Gość gość
Jakiś facet---> nie zgadzam sie z Tobą. Znam przypadek, gdzie zmienił sie dziewczynie zapach z ci/pki i też łaczyła to z używaniem kondomów, aż nie poszła do gina - po cytologii okazalo sie, że ma 2 grupę.....ten zapaszek też delikatnie trącił rybą. Dostała antybiotyk i przeszło jak ręką odjął.

Gość kiedy i jak dlugo bralas
ten antybiotyk?

Gość zaskoczonaaa aa aa
ale się pytam, czy to TEORETYCZNIE możliwe !!!!!!!!!!!! że jednak PO inicjacji cipka inaczej nieco zaczyna pachnieć. nie mógł mnie niczyć zarazić bo ja? skoro zawsze z prezerwatywą, ręce zawsze myje przed pieszczotami i to porządnie. a ja jak ostatnio całkiem niedawno byłam u gina to wszystko było w porządku, gr 1.

Gość malapisia
no co? powiedz co ci sie nie podoba!!

Gość to jest mozliwe niestety
mam tak samo, tylko smierdze teraz cipą tamtej kobiety :( ohyda...........seks w zabezpieczeniu ale to nic nie pomogło widiocznie ten smród i tak się jakos przeniósł i co sie pytasz czy mozliwe jak sama wiesz że tak.

Gość też tak mam3535335
tzn nie śmierdzi jakoś szczególnie, cytologię i resztę mam w porządku, ale zmiana wydała mi się odczuwalna. kiedyś lubiłam nawet ten zapach, był taki łagodny i dość podniecający, a teraz no... inny jest, odkąd rozpoczełam współżycie. nie taki fajny już. i nie, mojemu facetowi nie śmierdzi. zwykle 2-3 h przed seksem się cały kąpie :)

Gość amma1
ja dopiero 2 razy wspolzylam z moim facetem ale mam tak jak autorka, bylam dziewica,i teraz jak sie kochmy to uzywamy prezerwatyw, czuje ze zapach mojej "muszelki";p sie zmienil , bardziej intensywn czy jak to okreslic..

Gość podsumowanie tematu
dziewica i prawiczek maja delikatny zapach po inicjacji seksualnej staje się on ostry i raczej nieprzyjemny dlaczego się tak dzieje nie wiadomo ale dzieje się tak zawsze najdziwniejsze że mało jest o tym info w fachowych publikacjach a powinni ostrzegać " Dziewico, jesli komus dasz to juz zawsze będziesz śmierdzić PS ciekawe co by było gdyby dziewica z prawiczkiem mieli swój pierwszy raz - moz tak by nie śmierdzieli?:)

Gość knscx
ja również to zauważyłam, ale zwłaszcza wtedy gdy sperma zostaje w środku. Ten zapach mnie okropnie denerwuje, czasem też przypomina rybke ..