Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teolog5

mąż wyjechał na miesiąc

Polecane posty

mój mąż wyjechał wczoraj służbowo na miesiąc, nie umiem sobie w ogóle z tym poradzić, ciągle chodzę ryczę, już zaczęło kłuć mnie serce. Zajmuję się dwójką naszych dzieci, także na brak zajęcia nie narzekam, pracuję, ale to nic nie pomaga. Proszę pomóżcie, bo zwariuję

Ja bym tak na Twoim miejscu o rady tutaj nie prosiła, bo zaraz Ci tak doradzą, że się zdziwisz:) A może na to właśnie liczysz;)

płacz bedziesz mniej sikać:) Boże widzisz i nie grzmisz tragedia się stała...wyjechał to i wróci..mężowie zawsze wreacaja jak bumerang:)

Myslisz, ze on będzie Cię tam zdradzał? Nie panikuj to nie jest reguła:) Zdarzają się przecież wyjątki:)

Gość kukartka
no to sie szykuja rogi az kluja:)biedactwo,wspolczuje ci.

Gość a wisz co...............
pomyśl jeszcze że może w ogóle nie wrócić,mogą go porwać,zabić itp. najczęściej dotyczy to pazernych ludzi:D Bo Bóg nie lubi pazernych :)

Gość marlut
eee...... nie panikuj.mój kiedyś wujechał na 3m-ce.przez pierwszy miesiąc niemogłam sobie miejsca znależć.a póżńiej byłook.ażw końcu jakprzyjechał tozaczęło mi to przeszkadzać.pozdrawiam.

rzeczywiście nie można na was polegać,ani o nic was prosić, nie martwię się tym,że mnie zdradzi, bo mój mąż jest inny,nie o to chodzi.Prosiłam was żebyście doradzili co mam robić żeby się uspokoić bo strasznie za nim tęsknię

Gość od wczoraj to już pewnie
cudzoziemke zaliczył:) Na bank zaliczył :P

Gość do teolog5
hmm....kup wibrator analny(najlepiej o napędzie spalinowym) i po sprawie tz.po tęsknocie :)