Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djasrhfuias

Nie wiem co myśleć. Naprawde jestem załamana..

Polecane posty

Gość djasrhfuias

Już nie raz pisałam o tym. Jednak teraz opisze, to wszystko w dokładny sposób. Mam nadzieje, ze któras z Was mi cos dokladniej powie na ten temat. Moje cykle zawsze trwaja 29-30 dni. W tym miesiącu byłam chora, więc... mój cykl trwal 40 dni. 29 dnia cyklu, współżyłam z chlopakiem. Stosunek trwał.. 5 minut (wiem, ze czas nie ma nic do rzeczy) ale opisuje wszystko dokładnie.. Po tygodniu zrobilam bete hcg, norma była5, ja mialam 9.. Na nastepny dzien dostałam okres..Okres skonczyl sie dzisiaj. Robiłam bobo-test, który wyszedł negatywnie.. Czy jezeli to było poronienie, to steżenie bety moglo spac w kilka dni.. i dlatego na tescie wyszla jedna kreska.

Gość Malina truskawkowa
ja pierdole,kobieto daj zyc!!!Daj juz spokoj ty jestes jakas nienormalna,psychiczna

Gość djasrhfuias
Zastanawiam się, jak Ty bys sie zachowywała.. jakbys była w takiej sytuacji.

Gość Malina truskawkowa
no ale kurna hata jaka sytuacja??Ty jestes jakas nienormalna histeryczka

Gość Malina truskawkowa
a ten wogole tekst z 5 minutowym seksem juz rozbroil do lez kazda kobitke na tym forum

Gość djasrhfuias
Wiem, ze czas nie ma znaczenia. Ale.. 'finał w srodku'.. 'stosunek przerwany' ---> MA, w nieznacznym stopniu. Zresztą, napisałam wszystko dokładnie. Więc nie czepaij się.

Gość Waclawa20oop
uprawialam z moim petting , nago , nasienie bylo w okolicy pochwy , 11 dni po tym zrobilam test wyszedl negatywny i to byl dzien spodziewanej miesiaczki, dzien pozniej dostalam silne bóle brzucha i okres , ale brzuch mnie tak bolał ze musialam tabletke wziąc, czy jestem w ciązy?

Gość Waclawa20oop
uprawialam z moim petting , nago , nasienie bylo w okolicy pochwy , 11 dni po tym zrobilam test wyszedl negatywny i to byl dzien spodziewanej miesiaczki, dzien pozniej dostalam silne bóle brzucha i okres , ale brzuch mnie tak bolał ze musialam tabletke wziąc, czy jestem w ciązy?

Gość lady D88
witam ja tez mam pytanie,kochalam sie z chlopakiem nago,7,5 minuty i 23sekundy i zrobilam test i wyszedl negatywny,ale jakos tak mnie piersi bolaly i nudnosci mam,czy jestem w ciazy????blagam pomocy

Gość ja pinkole
djasrhfuias i Waclawa20oop .......rozpedz sie a sciana sama sie znajdzie:-o

Gość fflflflflf
Temat dla bezmózgich, histerycznych, durnych, neurotycznych niuń.

Gość Jak długo bedziesz wklejać
jedno i to samo?!