Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona i smutna

co MYSLI CHLOPAK po zerwaniu

Polecane posty

Maciek co ty bys zrobil gdyby dziewczyna Ci napsiala wyznanie... ze teskni , chce byc z toba... i na powaznie by to wszytsko napisala..

W moim przypadku rozum zawsze bierze gore nad uczuciami, czyli przeanalizowalbym na spokojnie sytuacje i podjal decyzje. A ten facet pewnie by posluchal co serce jemu mowi ;) ingga a moze jeszcze masz ED?

Gość domi dom
ryzykuj...

nie mam juz zadnych innych zespołow !! MAciek nie doszukuj sie :) drugiego dna.. Myslisz ze on by uczuciami ? skad taki wniosek?

Bo ja jestem wyjatkiem :) i nikt nie postepuje tak jak ja. Jak jestes DDA to na pewno cos jeszcze w Tobie siedzi!!! ED = np. bulimia, anoreksja, kompulsy.

sieddzi we mnie wiele wspanialych cech o ktorych ci sie nawet nie snilo

lat mam wiecej niz myslisz, a skoro wiem jak myslisz, to wiem, ze mam racje :) Alez ja nie neguje Twoich wspanialych cech, ktorych zapewne jest cala masa ... no i dobrze miec pozytywne zdanie o sobie :) A Ty mi wygladasz na 29, trafiona zatopiona?

Gość kochana ja wiem
co czujesz.ja tam mam od 8 lat;] to byla dziecinada ale jednak;d gadalam z nim pozniej ..myslalam ciagle ze olal byl twardy..ale on mi powiedzial jak cierpial..poprostu oni maja to wrodzone nie okazywac i olewac:/

Macior... cos mnie kiepsko znasz... nie mam 29 :)

Gość zakochanawwodniku
a ja bede miala 29 w pazdzieniku ! :P

mam wiecej, ... z reszta to nieważne ile sie ma lat, tylko co sie mysli i co sie robi...

Gość joelle
mnie tez zostawil chlopak, najgorsze ze nie powiedzial dlaczego, ja wprost nie zapytalam, a on enigmatycznie wywijal sie od odpowiedzi. na poczatku tez odzywalam sie pare razy pierwsza; teraz sytuacja wyglada tak,ze on odzywa sie raz na miesiac na gadu, jakby nigdy nic i rozmawiamy co slychac, omijajac temat rozstania (podejrzewam,ze to sa wyrzuty sumienia, w koncu to on mnie zostawil, moze go cos gryzie, i nawet jesli nei chce wrocic, to czuje sie zle z tym ze mnie zostawil, niewiem?) w kazdym razie staralam sie walczyc na poczatku, pisalam czasem, odzywalam sie pierwsza,niestety nie podzialalo, i uwazam,ze jesli dziewczynie zalezy, to nie ma co rezygnowac, niech walczy

Gość ja mam pytanie w podobnej
sprawie. Rozstałam się z facetem, długo się nie odzywalismy do siebie, chociaż tęskniłam okropnie. W końcu on zrobił pierwszy krok, zaczęliśmy się spotykać, nawet częściej niż jak byliśmy razem. Dużo gadaliśmy, mówił co mu we mnie przeszkadzało, ja jemu również. Na ostatnim spotkaniu fatalnie się zachowałam- robiłam to przez co się rozstaliśmy, tzn olewałam go, choć obiecałam nad tym pracować. Od tego czasu minął miesiąc, on się w ogóle do mnie nie odzywa, ja zagadałam dwa razy a teraz już się boję. Nie wiem co mam robić, co oznacza jego zachowanie. Czy chciał się tylko jeszcze mną pobawić zanim ostatecznie zostawi? Czy może zraniłam go swoim zachowaniem? Przywrócił mi nadzieję i znowu ją zabrał :-(

Abstrahujac od wszystkich wypowiedzi ;) On na pewno o Tobie mysli. Ja po zerwaniu ze swoim chlopakiem plakalam, meczylam sie, bo myslalam, ze wcisnal DELETE i mnie po prostu olal... ale to nie tak. Znow jest miedzy nami ok i wiem, ze tak nie bylo, ze mnie po prostu wymazal. Ponadto zaopatrzylam sie wtedy w bardzo fajna ksiazke, ktora mnie podniosla na nogi (JAK ODZYSKAC BYLEGO PARTNERA, ebook) i nastepna, ktora pozwolila mi uniknac bledow po zejsciu sie (DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY). Polecam :) i polecam sie nie martwic tylko bawic. Pol swiatu tego kwiatu, naprawde!! Jak jest sie rozczarowanym miloscia to te slowa nie wchodza w gre, ale przekonacie sie po czasie, ze tak jest :) powodzenia :)

Abstrahujac od wszystkich wypowiedzi ;) On na pewno o Tobie mysli. Ja po zerwaniu ze swoim chlopakiem plakalam, meczylam sie, bo myslalam, ze wcisnal DELETE i mnie po prostu olal... ale to nie tak. Znow jest miedzy nami ok i wiem, ze tak nie bylo, ze mnie po prostu wymazal. Ponadto zaopatrzylam sie wtedy w bardzo fajna ksiazke, ktora mnie podniosla na nogi (JAK ODZYSKAC BYLEGO PARTNERA, ebook) i nastepna, ktora pozwolila mi uniknac bledow po zejsciu sie (DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY). Polecam :) i polecam sie nie martwic tylko bawic. Pol swiatu tego kwiatu, naprawde!! Jak jest sie rozczarowanym miloscia to te slowa nie wchodza w gre, ale przekonacie sie po czasie, ze tak jest :) powodzenia :)

nie wiem dlaczego wyswietla sie slowo abstrahujac przez CH skoro ja pisze przez H:P no ale nic ;) trudno ;)