Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iska32

WSZYSTKO NA TEMAT TANICH I TYCH NIECO DROżSZYCH KOSMETYKóW

Polecane posty

Gość Witaj55555555555555555555
Co byś poleciła do mycia twarzy mieszanej?

Gość Witaj55555555555555555555
i jeszcze jaki podkład w płynie do mieszanej twarzy tylko dobrze kryjący ale żeby nie robił maski?

sama mam mieszaną cere:( stosowałam wiele kosmetyków jak dla mnie godne polecenia jest :pianka myjąca ąnti acne FLOS leku cena ok 14 zł,lub garnier czysta skóra krem-zel dla cery wrazliwej. Czysta skora dla cery normalnej strasznie sciagała mi skóre na policzkach a ta z peelingiem wrecz podrazniała. cea waha sie w granicach 14 zł

AA matujący make up jak dla mnie rewelka.cena ok 14 zł niezłe sa make-upy sorayi jest kilka opcji :matujący ,kryjący lub antybakteryjny. Zapytaj w drogerii o próbki,powinni mieć .Cena ok 12 zł

Gość Witaj5555555555
Tę piankę Flosleku miałam i była taka średnia dla mnie, natomiast raz żel Garniera tak mi wysuszył skórę że mi się bruzdy porobiły (normalnie jakby całą wode ze skóry wyciagnął że wyglądałam gorzej niż moja 86 letnia babcia) że mam do niego uraz. Co do podkładów to z AA jeszcze w sumie nic nie miałam, więc może spróbuję pozdrawiam

Gość ja tez mam ten zel z Garniera
do cery wrażliwej i jest okropny,wysusza skóre że az piecze i w dodatku śmierdzi-nie polecam

wszystko zależy od cery.dla mnie krem-zel jest rewelacyjny:)a zel dla cery normalnej z garniera również wysuszył skore na policzkach na wiór. Fajnie sprzedaje się również żel firmy ziaja z kwasami aha seri biobalast cena umiarkowana jakieś 8 zł za opakwanie.Spróbuj moze tego.