Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dla mnie za szybko

Doradzcie coś.....

Polecane posty

Mam 25 lat i własciwie niewielkie doswiadczenie w związkach. Tak sie jakos złozylo ze w szkole sredniej i zaraz po miałam jednego chłopaka i to bardziej był koega niz mój chłopak ale spotykalismy sie 2,5 roku.....potem długo byłam sama i poznałam cłopaka, z którym przezyłam swój pierwszy raz ale bylisy ze sobą niecały rok i od roku jestem sama. Poznałam faceta at 32, który miał juz kilka kobiet w tym z jedną był pare lat i razem mieszkali. Spotykam sie z nim juz 3 miesiące ale przeszkadza mi ze jemu tak sie do wszystkiego spieszy. Do tego zeby zamieszkac razem, napomina cos o slubie , dzieciach:( chwilka ale ja jeszcze nie mam zamiaru byc zonka, mam studia na głowie , poza tym chce go najpierw lepiej poznac a nie juz deklaracje składac. Nie wskakuje facetowi do łózka tak szybko i miałam opory przed naszym pierwszym razem, który nie był oczywiscie w ogóle moim pierwszym razem ale jestem raczej niesmiała i to nowy partner . Chciałabym zeby wszystko szło własnym torem i po kolei. Moze jestem staroswiecka ale nie uznaje mieszkania z facetem przed slubem.....jasne mozna u siebie pomieszkiwac ale przeszkadza mi własnie to , ze on juz z jakąs babą mieszkał i zył jak małzenstwo:( czy ze mną cos nie tak czy to juz swiat sie stoczył ????pomocy

Gość a jak chcesz go poznać
przez smsy??? :p jak z nim nie pomieszkasz chwilę to nigdy nie będziesz wiedziała jaki jest naprawdę!!!!!!!!!!

no ale nie po 3 miesiącach znajomości....to dla mnie za szybko. Chce zeby wszystko było normalnie...poznamy sie, pospotykamy, potem jakies wspólne weekendypomieszkac tak a potem jakas decyzja a nie tak juz zaraz bo jemu brakuje darmowej sprzataczki i sexu darmowego

:(

Gość wiemcosotym
a czy on cie do czegos zmusza??? czy ty nei masz swojego rozumu??!!powiedz mu ze nie jestes na to gotowa ...nie masz jezyka?

Gość pewnie darmowy sex
to jest argument ;) a drugi jest taki że jak już go poznasz to nie bedziesz go chciała i on o tym wie :P dlatego myśli sobie że jak Cie usidli to bedziesz jego własnością.