Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola xxx

moje zycie jest do dupy...

Polecane posty

Gość wiola xxx

zastanawiam sie po co ja wogole istnieje ?:( jaki Bóg miał cel dając mi życie ? ;( jak ja nawet nie umiem z niego skorzystać..tylko odliczam dni do konca mojego zycia :( a jeszcze raczej duzo zostalo...choc nigdy nic nie wiadomo. a na samobojstwo nie mam odwagi..bo zdaje sobie sprawe jakie cierpienie zadalabym rodzinie..moje zycie jest bez sensu.. :( niby mam faceta..niby mam przyjaciolki...ale zaczynam je nudzic swoim ciagle zlym nastrojem... nie moge sie skupic na nauce..coraz czescie opuszczam szkole..zycie mi sie wali :( ja nie cchee juz tak zyc..tak bardzo bym chciala byc szczesliwa ale chyba nie potrafie...ciagle jakies problemy:(

Gość jeo***jeo***
no to jest nas dwie ;-(

Gość no bo taka jest
później będzie jeszcze gorzej ale z aczsem przestaniesz się przejmowac takimi pierdołami przejdzie ci

Gość Halynka Malynka
też chciałabym mieć takie problemy, jak bys maiła naprawde kłopoty to by ci sie odechciało zakładać takie głupie topiki :-)

Gość uda Ci sie mnie przebić
Mam problem z alkoholem, w ostatnim czasie straciłam pracę i mieszkanie, faceta wykopałam ponad rok temu ze swojego życia, który jak teraz już wiem był moja miłością. Na trzeźwo nie mogę siebie znieść, od 14 roku życia cierpię na depresję, powinnam być na psychotropach, ale mój psychiatra to idiota i więcej do niego nie pójdę. Jakie Ty masz problemy? Z tego co piszesz nie widać by coś aż tak tragicznego się działo. Ja to dopiero nie mam sensu żyć. Nic na mnie nie czeka.

Wiolu, moje tez jest do dupy moze jednak sie zabijemy?? dostalam antydepresyjny leko juz kolejny. i mysle zeby zazyc caly na raz. a Ty jakie masz propozycje?

Gość jeo***jeo***
nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być gorzej......

uda ci się.....------Twoja licytacja jest absurdalna. złe samopoczucie psychiczne nie musi być związane z realnymi problemami.

Gość pan kropka
śmierć to tchórzostwo i ucieczka przed problemami.. nie po to Nam dano życie, żeby sobie je odbierać.. Wiola jestes maloooo ambitna po prostu..

Gość dziadzia Fiedzia
jak wasze życie jest do dupy to pokażcie chociaż te swoje dupy :)

pan kropka masz racje..... tez boje sie zycia, takiego zycia i chce jak najszybciej zdechnac bo jestem smieciem to jedyna droga aby uwolnic sie od wszystkiego. ludzie ciesza sie jak ktos ma s-p-i-e-rdolone zycie. moja "przyjaciolka" cieszy sie ze mam tak jak mam i jeszcze na kazdym kroku mi przypomina. to nie do zniesienia

i do c-h-uj-a skad mozesz wiedziec po co dano nam zycie?????????? jedni ludzie sa potrzebni na swiecie, a drudzy nie. rozejrzyj sie

no- sense🌻 każdy jest potrzebny. są tylko lepsze i gorsze dni:) wiem,że można żyć z tym poczuciem beznadziejności, z obawami, ze smutkiem. Nauczyłam sie tego przez lata.

nie, z czyms takim nie da sie zyc. rozejrzyj sie dokladniej w takim razie-sa ludzie=śmieci, do wyrzucenia a no chyba ze komus potrebni zeby cieszyl sie z ich nieszczesia i dowartosciowywal ich kosztem. tak jak moja "przyjaciolka" zazdrosci mi czegos i teraz bardzo sie cieszy, dogaduje no po co mam kogos rozweselac w ten sposob? nie chce sie jutro obudzic, nienawidze wiosny słonca i ludzi