Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za kraj. 0 kasy=smierc

tak jest serio ? Gdy jestem prywatnie u lekarza to mam prawo do lekow refundowan

Polecane posty

ch jesli jestem ubezpieczona ? :O to jest chore teraz czytam ze pewne leki sa reundowane ja jestem ubezpieczona ale nie moge rano latac po klekarzach i jestem prywatnie. w takiej sytuacji nie naleza mi sie leki za nizsza cen ???????? :O

Masz prawo do leków refundowanych.:-)Płacisz za wizytę u lekarza,a lekarstw nie kupujesz prywatnie.:-)

no tak powinno byc to dlaczego placilam normalnie .to jest chore. jeszcze 3 wizyty i nie bede miala pieniedzy a nie pracuje moze to od apteki zalezy ? nie ma listy lekow refunodanych >?

Ja leczę się już długo prywatnie,w sumie to nie moje widzi mi się.Ktoś się w nazwie poradni doczytał ,że to poradnia dla dzieci i młodzieży a ja jestem dorosła.Choruję przewlekle od 19 lat.Nie chciałam zmieniać lekarza, bo ten leczy mnie od początku,więc muszę płacić za wizyty.A niektóre lekarstwa mam za 1 grosz.:-)

no to aby pozazdroscic. ja juz nie mam sily. jeszcze trcohe i to wszystko pier.dol.ne :(