Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skierka

Jak to robicie/ jak robia to wam ?

Polecane posty

Jako ze dziś 1 kwietnia kazdy każdemu próbuje wyciąć jakiś numer.. Zastanawiam sie jak wy zartujecie sobie z innych, i jak inni zartują sobie z was ? :) Mnie jeszcze dziś nikt nie nabrał, ale dzien jeszcze długi.. Opowiadajcie :)

Mnie nabrało dzisiej radio zet z tym euro 2012, ale szybko się zorientowałam że dzisiaj przecież prima aprilis;)

a umnie niema tego wspanalego Prima Aprilis ....... ale kiedys nabrala mnie sasiadka ...ze mam brudna buzie

Gość RIKITKA
MI DZIS CÓRKA POWIEDZIAŁA ŻE LEŻY KUPA SNIEGU

Gość esemeska
oszukałam kolegę zaciekłego kibica piłki że wygrał bilet na mecz finałowy euro 2012 bo brał udział w konkursie sms.jeszcze biedny się cieszy ale do wieczora.

haha :D a do mnie rano zadzwoniła znajoma, gdzie jestem, dlaczego mnie jeszcze nie ma.. przeciez sie umawiałysmy i ona na mnie czeka przed domem.. wyszłam - nikogo nie było... oddzwoniłam uswiadomiła mnie ze dzis 1szy kwietnia :)

własnie sie dowiedziałam ze przyjeżdza ciociunia z Krakowa :| która zawsze ma przy sobie setki zdjec i w kazdej sytuacji potrafi powiedziec cos typu "a pamietacie jak kiedyś..." albo "za moich czasów" ... :/ OBY TO BYŁ GŁUPI ZARCIK ! ;]