Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomanka z jeziora z wodą

3 mężczyzn, z którymi chciałabyś uprawiać seks

Polecane posty

Gość nimfomanka z jeziora z wodą

mogą być znani lub nie :) ważne, żeby mieli czym :D

Gość Katarzyna Prytańska
Andrzej Rosiewicz Rudi Schuberth Romuald Lipko :classic_cool:

Gość Wanda Wasilewska
Stalin Lenin *Idealista z Marsa :D

Gość here we areeeeeee still
together... did some thinking. kind of challenge. więc, naprawdę Zadziwiające jest to severity of ur problem. dokładnie zaburzenie nie rodzaju lecz bardziej stopnia. i tak. są pewne kompromisy na które się po prostu nie chadza. 1. nie wpuszczę cię na mój kmputer bo cenie sobie prywatność a ty masz wielką potrzebę jej wykrzaczania 2. nie Muszę i nie będę udowadniac że jedtem wielbłądem 3. zaufanie to jest coś co potrzebują mieć 2 osoby, nie jedna. nie wiesz Kim jestem, tak? łatwiej by było wiedzieć : ona chce Tego i Tego, jeśli jej dam to to mam pewność że ona nie chce czego innego. No i kiszka. Ludzie zmieniają zdanie w wielu sprawach. I to zależy od tego konkretnego czlowieka=free will. 4. jak ty mi nie, to ja tobie też nie. łokej. to nie jest moja problema uwiarygodnic się w czyichś oczach. ja uważam że jestem wiarygodna i w swoich i DLA twoich. dlatego tez: -masz ochotę wyjść?---> tam sa drzwi -masz ochotę zapukać?---> zapukaj a otworzę kapito?

Gość jest to bardzo cenna znajomosć
głównie pod wzgledem etycznym. wiele stawiasz problemów. ciekawe to jest. bardzo dla mnie beneficial. dziękuję ci że jesteś.

Gość nio tak że mamy 1 kfiet nia
cwiety cwietut pticy pajut czy Zocha była szczera jak mi prawiła 'ty dobre dziecko jesteś' itd, of kors że była w tamtej chwili szczera. dlatego rzekłam: dzięłkujem alje. co ja robiłam, to ja mam satysfakszyn, bo mam za sobą tysiące ludzi, którzy nie MUSIELI sie odwoływać, denerwować i tak dalej. więłc, to BYŁO działanie na rzecz społeczności. I jestem glad. Jush pomijam caly cyrk z czekoladkami (oł jeeeee) całe pietro żarło. Pierwsza Zośka. Bo gabinete miała na przeciwko mego gabinete. I cool.

Gość na czykłada pani Hania
legandarna postać księgowej głównej. no i zajebiaszcza. bo kto był od misji specjalnych. ja. fakturensy. no obyczaj był że musiała zyrknąc. wieme, nudne nie? czyli uderzam do gabinete a ona niemiła, chamska, zadzior. ja siła spokoju. i mówiem jej, przepraszam bardzo, a ona swoje, a ja swoje, a ona---> zmiękła rura. I cio. I potem było: pani Kasiu dlaczego pani odchodziiiiiiii....................................................................... o. Ano taki los :-) Pani Haniu. I cool.

Gość osama bin laden

Gość Artur_Boruc
jestem boski :P chodź mała teraz ty puścisz gola :D

Gość ABC EEE
DAVID B. BRAD P. A Z POLSKICH TO MATEUSZ D. ;-)

Gość kakakikikeke
-Michael Scofild -Michael Scofild -Michael Scofild z nim to mogła bym dzien i noc bez przerwy sie kochac.

Gość gość
a ja z Bellickiem 😭❤️

Gość ABC EEE
tak naprawde chodziło Mi o: DZIADE TATE BRATE

Gość tylko z nimi
sean paul :P denzel washington :) collin farell :P :D :D :D

Gość nie szkoda Wam cery
Johnny Depp - zawsze i wszędzie :D

Ojej,a może być więcej niż 3? :P To ja tak może zaprezentuje panów wraz ze zdjęciami... 1)Hugh Laurie http://bp3.blogger.com/_W8gFeOQcWlw/RifVfJ_m9AI/AAAAAAAAADs/ERYc3lg4LDc/s320/hugh-laurie.jpg 2)Vincent Cassel(ale jego Monica Bellucci to jedna z tych pań,których z łóżka bym nie wygoniła :P ) http://www.gossipnews.it/cinema/bellucci/images/Monica_Bellucci_con_il_marito_Vincent_Cassel_3.jpg 3)Rufus Wainwright(niestety,jego orientacja mi nie sprzyja :P ) http://www.thelowry.com/images/Theatre/Images/Rufus%20wainwright%20web.jpg 4)Alan Rickman http://www.medianews.ge/files/Rickman.jpg 5)Graham Chapman(tu z kolei nie sprzyja mi orientacja a przede wszystkim to,że umarł kiedy miałam kilka miesięcy :P ) http://bp0.blogger.com/_2Pui2okD97Y/RwRHGVaJkoI/AAAAAAAAAIs/GDJ8ATFvBiY/s320/Graham+Chapman-706021.jpg No! :P

Gość chcę poznać miłą
mi przychodzi do głowy tylko jeden ma na imię Miriam, w grę wchodzi jedynie seks oralny.

A ja patryjotycznie (i szczerze:D) -Michał Żebrowski -Paweł Delong -Marcin Prokop och ach :D

Gość davetch
1)Petz 2)Ojciec dyrektor Rydzyk 3)Kaczyński

Gość feels
Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller

Gość ooooooo
Dolph Lundgren John Abraham Krzysztof Hołowczyc