Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA

POSZUKUJĘ PRZYJACIELA

Polecane posty

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA

PEWNIE UZNACIE ŻE TO KOLEJNY BANALNY TEMAT ALE NIE SZKODZI. NO WIĘC DO RZECZY, POSZUKUJĘ JAKIEGOŚ FAJNEGO FACETA KTÓRY CZUJE SIĘ TAK SAMO JAK JA SAMOTNY, JESTEM Z POZNANIA I MAM 31 LAT. JAK KTOŚ CHĘTNY TO ZAPRASZAM - CHOCIAZ NIE KONIECZNIE Z POZNANIA

Gość ghffgd
Moj korzeń jest gotowy . Siadaj.

mysle, że kobiecie trudno bedzie znaleźć przyjaciela bez zaprezentowania zdjęcia :P

Gość lasek....
moze wiecej opisu

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
JA NIE PISZE ŻE SZUKAM KOCHANKA TYLKO PRZYJACIELA, A W PRZYJAŹNI WYGLĄD RACZEJ NIE JEST WAŻNY. JESTEM W MIARE ATRAKCYJNA ALE JAK KOGOŚ TYLKO TO INTERESUJE TO NIECH ODRAZU ZREZYGNUJE

Gość ghffgd
a nie masz ochoty usiąśc na moj korzeń ?

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
NIE SZCZEGÓLNIE MAM NA TO OCHOTĘ, ALE MOŻESZ PRZESŁAC FOTKĘ TO OCENIE TWÓJ KORZONEK

Gość Tytuslongin
Jestem z Poznania jestem samotny

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
Tytuslongin TO TROSZKĘ ZA MAŁO INFORMACJI ALE JAK MASZ OCHOTĘ NA ZNAJOMOŚĆ TO PISZ NA MAILA anula.czarnula@interia.pl

Gość ghffgd
nie bede ci wyslac zdjecia korzenia na maila . Tylko na zywo mozna go zobaczyc

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
SZKODA MYŚLAŁAM ZE TUTAJ SĄ POWAŻNI FACECI, A NIE JAJCARZE

Gość vsfvsvsd
a twoje pytanie jest poważne? bo wg mnie w sam raz na prima aprilis

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
A CO W MOIM PYTANIU MOŻE BYĆ DO KAWAŁU, JAK SIĘ OBAWIASZ TO MOŻEMY ZACZĄĆ JUTRO.

"JA NIE PISZE ŻE SZUKAM KOCHANKA TYLKO PRZYJACIELA, A W PRZYJAŹNI WYGLĄD RACZEJ NIE JEST WAŻNY" wybacz, ale swoją naiwnością troche mnie rozczarowujesz... facet zawsze bedzie patrzył na Ciebie jak na obiekt seksualny, zwlaszcza jesli jestes w miare atrakcyjna, co nie neguje mozliwosci przyjaźnienia sie z nim i ogolnie ciekawej znajomości...

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
WIEM O TYM !! NIESTETY ALE TAKA JEST PRAWDA FACETÓW W WIĘKSZOŚCI INTERESUJE WYGLĄD, ALE WIERZE ŻE ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ RODZYNEK, KTÓRY WART JEST UWAGI.

Zapewne jest tak: proponująca przyjaźń czuje się zraniona ostatnim związkiem. Brakuje jej mężczyzny ale obawia sie, że znów będzie zraniona, więc znalazła wyjście awaryjne: poszuka sobie przyjaciela. Gdy przyjaciel wyda się proponującej przyjaźń, bezpiecznym (bo niezdolnym do zranienia) kandydatem na chłopaka/narzeczonego/partnera, wówczas proponująca zechce zmienić status związku z przyjaźni na miłość.

Gość ghffgd
mnie nie intersuje wyglad , ale twój otwór

mała znajdź sobie przyjaciółkę będziesz miała z kim pogadac, pozwierzać sie, wybuczeć na ramieniu, facetów interesuje inna strona naszego zycia- sex, sukcesy zawodowe, obiad na stole;)

Gość ghffgd
wiec powinnas sie cieszyc , bo nie lece na wygląd jak inni .

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
PEWNIE JEST DUŻO PRAWDY W TYM CO PISZESZ, JEDNAK MNIE AKURAT NIKT NIE ZRANIŁ, SZUKAM PRZYJACIELA CO NIE ZNACZY ŻE MUSI TO PRZERODZIĆ SIĘ W UCZUCIE, JEDNAK JAKBY TAK SIĘ STAŁO I TO Z DWÓCH STRON TO CZEMU NIE, TEGO NIE MOŻNA WYKLUCZYĆ I MUSIAŁBY BYĆ TO KTOS WARTOŚCIOWY

Gość ghffgd
ja nie jestem , taki jak inni . NIe lece na wygląd . Interesuje mnie twoj otwór.

Gość ghffgd
a mozesz wygladac nawet jak paszczur . Nie robi mi to roznicy

Być może nikt Cię nie zranił, jednak masz w sobie pewną dozę lęku przed jasnym zdefiniowaniem sytacji. Nie ma nic w tym złego, by przyjaźń przerodziła się w miłość ale zapytaj sama siebie, dlaczego nie szukasz wprost, mężczyzny jako parnera..?

Gość nielubie starych panien co
szukaja "przyjaciela". tylko wara od zajetych poszukiwaczko! Takie baby co "szukaja przyjaciela" to najbardziej niebezpieczne. Potem myk i sa z nim w lozku albo wypisuja mu smy nie baczac czy on jest samotny czy zajety.

mała albo się zaprzyjaźnisz z gejem- jesli tak ci zalezy na płci przyjaciela, albo znajdziesz sobie faceta do miłości, bo tam gdzie jest przyjaźń zacierają sie pewne granice:/

Gość kulek analny
Ze mną się zaprzyjaźnisz? :)

pewnie ze sie zacieraja! Taka sciema ze "szukam przyjaciela". Szukaj se geja albo znajdz normalnego wolnego faceta z ktorym bedziesz chciala byc a nie pieprzenie ze przyjaciela szukasz.Poszukaj przyjaciolki jak cos.

jakby taka przyjaciolka sie kolo mojego faceta krecila to kurwicy bym dostala!!! dlatego nie znosze takich jak ty!! chyba ze se znajdziesz wolnego!

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
ALE NIEKTÓRZY LUDZIE SĄ NIEŻYCZLIWI, JA NIE SZUKAM ZAJĘTYCH FACETÓW, A JAK KTOŚ SIĘ BOI O SWÓJ ZWIĄZEK TO NIE POSZUKA PROBLEMU U SIEBIE A NIE OBRAŻA INNYCH.

Gość MAŁA POSZUKIWACZKA
ghffgd JEŻELI CHODZI O MÓJ OTWÓR TO JAK DLA CIEBIE JEST ROZJECHANY WIĘC CI SIĘ NIE SPODOBA !!! SZUKAJ GDZIE INDZIEJ