Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LookLak

cholerna nieśmiałość Pomocny!

Polecane posty

Gość LookLak

jak temat wskazuje jestem potwornie nieśmiała, przyznam nie skromnie, że fajna i dość atrakcyjna dziewczyna, ale ta moja głupia nieśmiałość niszczy mi życie. Np. dzisiaj...stoje pod moją szkołą z koleżankami, jak zawsze w centrum uwagi, dobra jest, a zaraz przychodzą chłopacy z innej klasy i...się wyłańczam.Nic się nie odzywam, stoje jak ten głupi kołek, ani me ani be, jakaś ciota kompletna. Zawsze tak jest, od razu jak mam styczność z jakimś nieznajomym, obojętnie gdzie - w szkole, na przystanku, w sklapie, to zachowuje się jak jakiś down. Macie dla mnie jakieś rady? Może sami przez to przechodziliście?? ta moja niesmiałość sie włącza nie tylko przy chłopakach,jakby co

Gość Witaj w klubie.
Też tak miałam.

Gość Witaj w klubie.
Jak miałam 17 lat, teraz mam 24, jest prawie normalnie

Gość LookLak
ja mam 16 i trochę głupio czekać 8 lat i się męczyć^^

Gość mezalians3
Widocznie nie masz wiele ludziom do powiedzenia. Proponuję więcej czytać, więcej interesować się bieżącymi sprawami. A mniej myśleć o swoim wyglądzie i "urodzie".

Gość Witaj w klubie.
Mi pomógł facet, poznałam go jak miałam 20 lat, wykazał się anielską cierpliwością, dużo mu zawdzięczam.

Gość LookLak
ale to nie jest tak, że jestem jakaś nieelokwentna, głupia itp. Może to dziwne jak na 16 latke ale kocham Sienkiewicza, oglądam zamiast MTV fakty, dobra uczennica. Wszyscy którzy mnie znają mówią że jestem świetną dziewczyną, i inteligentną i z poczuciem humoru. Ale przy obcych ja nie wiem co mam mówić, w ogóle boje się cos powiedziec...

Gość fda
Pociesze Cie, mam 25 lat i jest coraz... gorzej :(

Gość LookLak
z czego mam się cieszyć?! że nawet jak mnie zaczepiają, podchodzą do mnie fajne osoby (mam tu na myśli chłopaków:P) to trudno mi słowo wykrztusić?? No, moim zdaniem to nie jest za duży powód do szczęścia

Gość LookLak
fda - dlaczego?? możesz coś więcej o tym opowiedzieć??

Gość fda
z kazdym rokiem bylo gorzej, nic z tym nie robilem, myslalem, ze samo przejdzie (co za glupie myslenie) a w ostatecznosci, na studiach, to juz na pewno bedzie lepiej, ale nie bylo :/ dzialaj juz teraz, nie odwlekaj tego, gdybym mogl cofnac czas :(

Gość LookLak
no ale jak mam działać?? gadać co mi przyjdzie na język, byle gadac jak jakaś bridget jones??

Gość fda
chodzilo mi bardziej o to, zeby wiecej przebywac wsrod chlopakow, bardziej sie z nimi "oswoic"

Gość LookLak
ale ja mam wielu kolegów, nawet chyba lepiej się dogaduje z chłopakami niż z dziewczynami:p wiec raczej nie w tym rzecz...

Gość fda
"a zaraz przychodzą chłopacy z innej klasy i...się wyłańczam." chyba nie jest tak dobrze, jak twierdzisz.

Gość też tak mam i
jak podchodzi do mnie ktos obcy i o coś pyta to robie się czrwona to dopiero obciach

Gość też tak mam i
czerwona... jak burak

Gość LookLak
nie chodzi tu tylko o chłopaków! nawet jak młodsze dziewczyny podejdą to ja się wyłańczam...

\" LookLak z czego mam się cieszyć?! że nawet jak mnie zaczepiają, podchodzą do mnie fajne osoby (mam tu na myśli chłopaków ) to trudno mi słowo wykrztusić?? No, moim zdaniem to nie jest za duży powód do szczęścia \" Przy mnie nawet najbardziej nieśmiała się odezwała:classic_cool:. powinnaś się cieszyć że lania za zaczepianie cudzego męża raczej nie dostaniesz:P.

Gość dsfsf
Amant Wszech Czasów - a to nie Ty czasem masz ponad 30 liat i nigdy nie miales dziewczyny?

Gość LookLak
zaczepianie cudzego męża...tak daleko nie startuję:D