Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łydka

Puchnące nogi!!!!Jest jakis lek??

Polecane posty

Gość Łydka

Witam, Mam problem z puchnięciem nog, chodzi głownie o łydki. Wystarczy juz godzina po przebudzeniu, troche pochodze i puchną. Pomaga wypoczynek w postaci snu, wtedy opuchlizna z łydek schodzi. Ale nie moge wiecznie spac. Czy ktos zna jaka masc, lek na taka dolegliwosc??

Gość trzeba podleczyć nerki
tam tkwi przyczyna.

Gość a mi puchna stopy
najabrdziej widac przy kostkach, sa spuchniete, a takze dłonie, palce u rak, co moze byc przyczyna tego puchnięcia??juz zaden pierscionek mi nie wchodzi

dolega mi dokładnie to samo - puchnące łydki, których opuchlizna usttępuje w czasie snu. Czasami puchną mi do tego stopnia, ze czuje strasznie napiętą skóre, kiedyś odczuwaalm nawet lekki ból. Mam dziwką skórę i obawiam, ze jeśli tak dalej będzie zrobią mi się rozstępy. Zauważyłam, ze nasila się to podczas steresu, jednak w normalnych sytuacjach też puchną. Nie mam pojęcia dalczdeg. Podbijam więc.

Gość slsllslsslls
Brednia z nerkami, to nie jest takie puchnięcie. Niestety to dość częsta przypadłość, na którą cierpią kobiety. Proponuje zacząć od całkowitego odstawienia SOLI KUCHENNEJ.

ilości soli spożywam znikome wręcz, odżywiam się jak sądze b. zdrowo, przywiązuję do tego dużą wag e, więc to napewni nie ma związku z żywieniem, bynajmniej w moim przypadku.. Ale jesli chodzi o nerki? Co w takim razie z nimi nie tak? :|

Gość slsllslsslls

Gość ojoihihi
zatrzymanie wody w organiźmie ?? a od czego tak moze byc to zatrzymanie wody?

Gość ale o co ci
to jest problem krążenia? czyli ciśnienia zbyt małego albo zbyt dużego? chodzi o cisnienie?

Gość gość
dziewczyny! nie wiem jak u Was ale u mnie problem ten nasila się zawsze w lecie podczas gorących dni - zawłaszcza kiedy spędzam dużo czasu w jednej pozycji, stojąc bądź za biurkiem. Kilka lat temu moja lekarka polecila mi lek VenescinForte czyli wyciąg z kasztanowca. Działa świetnie więc widocznie w moim przyadku jest to podłoże żylne a nie związane z nerkami. Od kilku lat kiedy zaczyna robić się ciepło rozpoczynam profilaktykę VenescinemForte i jest ok. Przy okazji podobno zapobiega on powstawaniu żylaków. polecam wszystkim stojącym w pracy! ;)

Gość gość
MDePXn6MBiLoTGiZRrEsw8zs