Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniechce

Mam 25 i juz nie chce byc dziewicą lecz...

Polecane posty

Gość juzniechce

...niestety nie moge nikogo fajnego i "na poziomie" spotkac na swej drodze ... Chce korzystac z zycie w pelni... kochac i byc kochana, choc przez chwilke.... i pomimo, iz nie wiem czy mi sie spodoba, bo przeciez rozne w zyciu bywaja przypadki... nie kazda kobieta to lubi.

Gość juzniechce
ja nie wiem jak inne, ale mi tak zycie potoczylo sie:o w sumie moze to nie jest takie zle, ze wzgledu na to iz w tej chwili przynajmniej wiem czego chce! wczesniej wahalam sie.. :)

Gość juzniechce
wlasnie otoz to, moj krag znajomych jest super niestety dosc zamkniety, skromny... I jak tu kogo poznac?

mysle,ze pora abys wyruszyła na jakies imprezki,moze koncerty,cos co Ciebie interesuje.Zabierz ze soba kolezanki,najlepiej te które nie maja partnerów i zaszalej...

Gość juzniechce
SmutnaDziunia dziekuje za porade:) ale... moje kolezanki nie chca wychodzic tym bardziej na dyskoteki! mowia ze sa zastare albo cos tam:o A tak pozatym juz tylko 1 kolezanka mi zostala, taka ktora tez jest sama, bez faceta ... lecz jej juz nie w glowie dyskoteki! czasami wybierzemy sie do pubu, ale na tym sie konczy, posiedzimy, pogadamy i wracamy. W tym wieku naprawde ciezko znalezc nawet kolege

Gość hgfde
ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.

to troszke utrudnia.a studiujesz?pracujesz?przeciez wszedzie sa jacys ludzie z którymi mozna gdzies uderzyc na imprezke-nie chodzi o dyskoteki-bo tam za duzy hałas zeby nawet pogadac z jakims przystojniakiem.jest cos takiego jak nasza-klasa moze warto odnowic stare znajomosci

Gość hgfde
nigdy w zyciu nie byłem na dyskotece. CZasem bywalem w pubie.

Gość hgfde
Ale wiem ze dziewczyny w moim wieku samotne sa zdesperowane (czasem probuja brac faceta na dziecko) Dlatego młodsze lepsze.NAturalnie zdarzaja sie rodzynki

Gość juzniechce
wlasnie problem mam taki, ze po studiach szukam pracy.... ludzie sie wykruszyli. jedni za granice inni siedza nadal tutaj lecz juz pozakladali rodzinki, badz tez pracuja i w sumie malo czasu im pozstaje:) A ja nadal sama hehe. ciekawe tyllko jak dlugo.

Gość juzniechce
hgfd co ty wypisujesz? ja wcale nie mysle o dzieciach, i raczej nie chcialabym ich miec w przyszlosci.

Gość juzniechce
hgfd kazdy facet lubi posiedziec sobie w barze, nawet sam, a ty czemu tego unikasz?

Gość hgfde
ja wole posiedziec w domu

Gość śmiać mi się chce
jak ktoś w Twoim wieku pisze "W tym wieku naprawde ciezko znalezc nawet kolege" wiesz ja ma 38 lat i nie mam problem, więc to chyba kwestja podejścia ;)

Gość mozesz smiac sie mozesz kpic