Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie strasznie

irytuje was lenistwo facetów?!!! wrrrrr

Polecane posty

Gość mnie strasznie

-nie sprzątają po sobie, i im nie przeszkadza, że wszystko leży na podlodze czy na stole już od paru tygosdni, -garów nie myją -deski nie opuszczą -z kranu cieknie ale co tam, jak sama nic z tym nie zrobie to żaden się nawet nie domyśli -śmieci wyrzucą tylko gdy im sie powie, że się ze śmietnika wysypują -okna nie otworzą (weszłam przed chwilą do mieszkania to smród jakby jakieś zwierzę padło z miesiąc temu) -do sklepu nie pójdą bo im się nie chce więc liczą na nas że kupimy papier toaletowy, cukier, płyn do naczyń i resztę koniecznych rzeczy -i jeszcze proszą nas byśmy po drodze do sklepu kupiły im browary!!!!!! no koniec świata!!! -i najlepsze jest to, że studiują kierunek, na którym bardzo się nie męczą, ale za to namiętnie grają na kompie w jakieś pojebane gry a w okół może śmierdzieć ile się da - to im nie przeszkadza no ale się wkurwiłam

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość mnie strasznie
ale ja z nimi tylko mieszkam - studenckie mieszkanie!!! więc ich sobie ie wybierałan

Gość hgfde
ale od tego sa kobiety.

Gość mnie strasznie
ok, mogłabym po nich sprzątać, nawet im gotowac w wolnej chwili ale tylko i wyłącznie gdyby np cięzko pracowali albo dużo się uczyli. skoro tylko graja na kompie i pieprzą reszte - to nie ma sentymentów nie będę po nich sprzątać

Uff jak dobrze ze ja mam \"normalnego\" faceta;) Mieszkalismy razem przez 4 miesiace takze troszke powiedziec moge: -sprząta po sobie -odkłada zawsze ubrania na miejsce -umie gotowac;) (dobrze..) -prasuje -pierze -opiekuje sie mną;) -NIE PIJE ALKOHOLU;) no tam raz na 3miesiace sie napije;) Chyba ze ja go poprosze;) -nie pali (no ok, jak go ząb zaboli:D albo juz tak na maxa go wkurzam) -chodzi na zakupy -wyrzucam śmieci;) Oczywiscie to co wypisalam, to nie znaczy ze on TYLKO prasuje, pierze itd. Nie jest tak:) Gdy musi, wyprasuje, gdy go poprosze - wyprasuje, gdy jestem chora- to samo. A do tego jest mega przystojniakiem;)

Gość ten ci się może podobać
Chcę ważyć 52 kg.-> to nie jest normalny facet :o 🖐️

Wiesz dla mnie jest wspaniały;) A dlaczego wg Ciebie to nie jest normalny facet? Bo nie pije? Bo nie pali? Bo dba o dom? Bo sie troszczy, opiekuje? i do tego wszytskiego jest niesamowicie przystojny:) Ma czas i na siłownie i na prace.. i na szkołe;) i na mnie- każdego dnia;)

Gość gggggggggggggggggggggggdgddgdg
Chcialabym miec takiego faceta jak ty ... ;)

Gość bdbfbf
Mnie nie bo sama jestem leniwa. Ale mój skarb sprząta, więc i ja się staram. A jeśli on czy ja zostawiamy coś czy nie zmywamy naczyń, to nie robimy z tego powodu dramatu.

Gość azakloj
Chcę ważyć 52kg --->>>> dobrze że małego nie wyjął, bo pewnie i młócić by zaczął/