violette 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 hej dziewczyny. od niedawna męczy mnie świąd sromu oraz tamtejsze zaczerwienienie [wygląda jak alergia]. smarowałam dotychczas clotrimazolumem, ale żadnych efektów. a że jest coraz gorszy świąd, powinnam udać się do ginekologa. ale tu jest problem - jutro dostaję miesiączki. mam przeczekać tak z tymi objawami okres, czy udać się z tamponem w środku?? miesiączka trwa u mnie 7 dni więc ... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 wybierz sie do ginekologa ja mialam dokladnie tak samo przepisal mi tabletki dopochwowe i wszystkie dolegliwosc przeszly mi do 7 dni :) prawdopodobnie masz zapalenie lub grzybice pochwy ...... P.S niech cie chlopak tam nie dotyka brudnymi palcami niech je najpierw umyje jak chce cie tam dotykac.... to naprawde dla twojego zdrowia pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violette 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 dziękuję ci Julka. :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach