Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frytka15

podejrzewam,ze chlopak mnie zdradza

Polecane posty

Gość frytka15

Jestem z moim chłopakiem już prawie 2lata,ale podejrzewam,ze on ma jakąś inna na boku;( Zrywaliśmy parę razy i gdy przez pewien czas nie byliśmy ze sobą tyg on już znalazł sobie inna,ale zostawił ja dla mnie;/ Później jak zerwaliśmy na miesiąc to spodobała mu sie jakąś Justyna,która nadal mu sie podoba mimo tego,ze znów jest ze mną.... Podejrzewam,ze oni sie gdzieś ukradkiem spotykają;( Pytałam go parę razy o to,ale gdy tylko zaczynam ten temat to on sie strasznie denerwuje i krzyczy.! Pomóżcie mi co powinnam zrobić.?

Gość musisz to jakoś sprawdzić
tel. mail przez znajomych. wymyśl coś, musisz przecież mieć pewność :( faceci potrafią nieźle kłamać :O

Musisz przede wszystkim kupić, albo pożyczyć sobie duży młotek. Gdy go będziesz miała, to walnij się porządnie w łeb i zastanów się nad tym, co piszesz. Pozdro ;)

Gość TAKANIJAKA10
Eeeee wyfal ko.Mam pytanie jedno malutkie!Szy ktoś nie ficiał białego pundla jak jaszczomp go niósł w sfym ciope?????

Gość łun
a co to za stronka internetowa?

Gość przykro mi ale
jesli intuicyjnie to wyczuwasz to jest to pierwszy znak ze cie zdradza. drugi, jakze znamienny, ze jak probujesz o tym z nim rozmawiac to on sie denerwuje i krzyczy. PAMIETAJ ZE JESLI FACET W ROZMOWIE IRYTUJE SIE I KRZYCZY TO KRECI. fakt! bezdyskusyjny! sprawdzony! wielokrotnie! ps: do wypowiedzi wyzej: uwielbiam te wszystkie opowiesci o jaszczombach :-D

Gość Solaris___
"JESLI FACET W ROZMOWIE IRYTUJE SIE I KRZYCZY TO KRECI. fakt! bezdyskusyjny! sprawdzony! wielokrotnie!" to znaczy, gdy mój tak reaguje, gdy pytam o laski na wyjazdach integracyjnych z jego studiów to znaczy, że mnie tam zdradza???

Gość przykro mi ale
zdecydowanie tak. jesli mowilby o tych laskach normalnie, tak jak o pogodzie, to nie musialabys sie martwic. w psychologii znane sa takie zachowania: osoba ktora klamie zawsze wypowiada sie z pewna agresja, irytacja

Gość Moon___
mówi normalnie, ale do czasu, gdy nie zapytam o to lub czegoś nie zasugeruję irytuje się wtedy cholernie zdradza czy wkurza go moja zjadliwość i podejrzenia?

Gość przykro mi ale
facet ktory kocha nie bedzie mial problemow aby mowic o innych kobietach tak jak o pogodzie. gdy go wypytujesz, co nie jest przeciez takie nienormalne, a on nie patrzy ci w oczy, skupia sie nad czyms innym itd, lze jak pies. podobnie jak krzyczy i mowi ci ze jestes psychopatka itd. wniosek jest jeden: klamie jak pies. ale jest jeszcze inny rodzaj facetow- to tacy, ktorzy umieja klamac i robia to wytrawnie patrzac ci w oczy. jednak wiekszosc z nich to ta pierwsza kategoria: latwi do rozszyfrowania

pewnie macie racje ale obserwowalam i takie sytuacje, ze zona tak zadrecza meza i rozpytuje go o kolejna kolezanke z pracy, ze ten nieborak bogu ducha winny musi klamac bo w prawde zona juz nie wierzy. troche zaufania :) no i jeszcze zdarza sie, ze zona tak dreczy meza, ze jakby sama popycha go do zdrady. to slyszalam w wypowiedzi psychologa. obsesyjnie zazdrosna zona tak dlugo mowi o zdradzie, ze w malzonku w koncu dojrzewa taka mysl :o spokojnych snow :)

Gość martag1981
Znalazłam fajną stronę z darmowymi testami np na IQ Sprawdz jaki masz iloraz inteligencji. Sprawdz czy Twoj partner Cie zdradza Zupelnie darmowe testy Szybkie i efektywne http://strefa-testow.pl Polecam i zapraszam