Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syyylwiiiiaa

Wstydzę się

Polecane posty

Gość Syyylwiiiiaa

ja juz sobie ze sobą nie radzę.niby jestemkontaktową osobą mam wiele kolezanek i kolegów nie mam problemów z nawiazywaniem konaktu.Problem zaczyna się gdy mam coś zaliczać ustnie.gdy jestem tylko ja i wykładowca i cała jego uwaga skupia się na mnie...nienawidze takich sytuacji nienawidze jak sie na mnie patrzy zadajac mi kolejne pytnia.Wstydze się bwa że wchodze wykładowca pyta co chciałam a ja cisza....................:O sama sie sobie dziwie..Efekt jest taki ze tu gdzie mialam ustne egzaminy musiałam wkupic dwa warunki bo od miesiecy wstydze sie weisc czekam godzinami pod sala a potem nie wchodze mimo że już wszytsko umiem:Oczy ja jestem normalna?jak sobie ztym poradzić?

Gość a czy ci twoj
wykładowcy są przystojni???

Gość Syyylwiiiiaa
roznie bywa.W tej chwili jeden przystojny drugi niebardzo ale to nie o to chodzi bo u kobiet mam to samo:Ochociażu faceow troche bardziej

Gość to moze byc poczatek
fobi społecznej

Gość sama się nakręcasz
poczytaj pozytywne myślenie lub sprawcza siła myśli znajdziesz to gdzieś tu powodzenia

Gość maartuniaa
proponuje ci zebys traktowala takie sytuacje na luzie jakbys byla ze swoja paczka

Gość mam tak samooooo
rudno takie sytuacje traktowac na luzie jak whodzisz siadasz i słyszysz"dziendobry pani"Nazwisko? Imie? NUMER indeksu?