Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportowiec

serce

Polecane posty

Gość sportowiec

boli mie serce po przebytej grypie od tego czasu mam czerwona kropke na nosie chyba jusz z 4 miesiace grypa byla cieszka w uj w trakcie horoby bolalo mie serce ....po horobie niebolalo mie nic bylo super i teraz 4 miesiace puzniej boli mie serce czuje kucie w srodku mam taki sie czuje znuzony hodze na silownie i w trakcie cwiczen nic mie nieboli. a po zaczyna sie bul ale taki delikatny mrowieja mi palce od prawej nogi w trakcie snu jest wszystko ok zauwazylem ze boli mie gdy jestem glodny gdy sie napije i najem do syta jest ok cos dziwnego zucilem palenie i picie niewiem co jest grane raz mie poli raz mie nieboli kucie w srodku jakby w klatce do tego boli mie pod lewa lopatka takjakby promieniuje ma ktos jakis pomysl bylem z ta kropka na nosie u dermatologa jeden muwil ze to wagier a drugi ze naczynko mi peklo i niewiem co to?cwicze normalnie ide na silownie niewiem czy dobze robie ale nieczuje sie chory normalnie funkcjonje tylko czasami mie boli srednio rano po przebudzeniu po poludniu i na wieczur to denerwujace

Gość do kardiologa i to szybko

Gość szybko
Często nie do końca wyleczona grypa jest wynikiem zawału , nie ma z tym żartu jeżeli są takie sygnały .Niezależnie od wieku !!!!pozdro!

Gość takie
bóle po przebytej grypie mogą wskazywać na zapalenie mięśnia sercowego ale to musi stwierdzić kardiolog

Gość kuźwa tego nie da się czytać

Gość sportowiec
dzieki niemyslalem ze ktos sie odezwie .na jutro mam wizyte na 7 rano prywatnie eho i ekg i hyba ekg z wysilkiem czy zrobic jeszcze cos?odezwe sie jutro ........

Gość sportowiec
jest ok leka arytmia...........ale ta kropka na nosie jest wk....caaaa jutro ide znia do rodzinnego [pewnie skierowanie itkdalej] pozdro bede zyl hahaaaa

Gość sportowiec
dzisiaj na tyle sie uwypuklila ta kropka ze dalem rade ja zdrapac zaczela leciec krew i tylko krew ale tak jakby z jakies zylki bo to niebyla kropka czy dwie tylko normalnie cieklo z niej.... zdezynfekowalem krwawienie ustalo posmarowalem teraz takim czyms to ma 3 antybiotyki zeby niebylo jakiegos zakazenia sadze ze powinno byc ok zobaczymy czas pokaze