Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko zawyży ich wymagania

Pójście do LO i na studia dla osób niewybitnych będzie życiową tragedią

Polecane posty

Gość DWEDEWF
czyli wg ciebie do Lo maja prawo isc osoby"tylko wybitne" i na studia tez? a co wg ciebie znaczy wybitny?:) taki jak ty?haha

Gość DWEDEWF
a Ty uwazasz, ze umiesz wiecej od innych tak?od tych ludzi?hehe ale skromnis sie znalazł:)

Gość DWEDEWF
czym sie zajmujesz madralo!!no to sie zaraz przepytam!

Może on nie potrafi kopać, taki jest zaradny. :D U mnie w rodzinie jest jeden inteligent po politechnice, który chciał kiedyś ściąć drzewo na wysokości 4 metrów, chociaż stał na opartej o nie drabinie, która kończyła się na wysokości metrów 5. :D

Nikogo nie wysyłam, tylko nie każdy kto skończy studia (nieważne jakie) będzie pracował w zawodzie. A niektórzy nie znajdą innej pracy niż fizyczna

Gość jak sie masz dziarku
fajny temat założyłeś jarku

Gość DWEDEWF
pieprzysz, nie ma ludzi "ktorzy nic nie potrafia"' nic nie umieja" tym bardziej jeszcze, jak byli na studiach dziennych, czegos sie nauczyli na pewno!!nie wiem, czemu tak nisko oceniasz innych ludzi..nie wiem, moze zeby siebie podbudowac..ze inni to nic nie umieja, a tylko ja umiem i jestem kompetentmy..jakis pewniak " które nic nie umieją i nie wiedzą, siedzą na bezrobociu, zamiast zacisnąć zęby i pójść pracować fizycznie, bo często do innej pracy się nie nadają" a TY BYS NA ICH MIEJSCY ZACISNAł ZEBY I POSZEDł KOPAC ROWKI!!?? . Chodzi o to, że wiele osób ma osobie wysokie mniemanie, bo skończyło LO i studia (nie ważne czy polibudę czy uniwerek, bo polibudzie też są tumany i nieudacznicy), a nic nie umie. A JA ZAUWAZYłAM, ZE WIECEJ LUDZI PO POLIBUDZIE MA WłąSNIE WYSOKIE MNIEMANIE O SOBIE, CI PO UNIWERKACH WłąSNIE SA ZAKMPOLEKSIENI!MOE WłASNIE DLATEGO NIE MOGA PRACY ZNALEZC! Ale pracą fizyczną gardzą, wolą być bezrobotni. ALE NIE PO TO SYUDIOWALI , ZEBY ISC KOPAC ROWY ZMIłUJ SIE CHłOPIE!

Jestem architektem

Gość DWEDEWF
BO ONI NIE CHCA PRACOWAC fizycznie, czekaja na prace w zawodzie..(bo moze jej akurat nie ma)!!!i znajduja ja , czasem posiedza na bezrobociu, ale jak ktos bardzo chce to zawsze znajdzie prace:)

Gość DWEDEWF
to wszystko jasne!architekcik!specyficzne towarzyswto

Ale nie będzie miejsc w pracy umysłowej dla wszystkich absolwentów wyższych uczelni, a dzisiaj za dużo osób idzie do LO i na studia, a ktoś te przysłowiowe rowy musi kopać. Za dużo osób dzisiaj robi maturę i idzie na studia, a robotnicy ciągle są potrzebni

Gość romulus
znam jedna Pania architekt, całe liceum leciała na samych 5 tkach bo jej mamusia, byla nauczycielka, starszna lizuska, podlizywała sie wszystkim nauczycielom..pozniej dostała sie na architekture, teraz chodzi i sie przechwala, ile ma kasiory i jaka ma zajebista prace.. poracha!!

Gość to zosań premierem
i wprowadź nakaz kopania rowów absolwentom uniwersytetów :D :D szczekać na forum każdy potrafi :D

Gość romulus
w dodatku kujonka, wkuwałą wszystko na pamiec, a pogadax z nia nie idzie niw zab na zaden temat..starsznie ograniczona osoba..podobno kiedy jeden jej dom sie zawalił:)choc taka sie chwaliła:)ze pieknie buduje hehe

Ludzie kończą studia, a potem nie wiedzą co robić i siedzą na garnuszku rodziców

Gość romulus
qrwa a w czym jestes lepszy od innych?tylko dlatego, ze skonczyłes ta głupia architekture?architekci to cieniasy i doopy zyciowe

Gość może jeszcze twoich rodziców
:D :D

Powtarzam, nie chodzi tu czy ktoś jest po uniwerku, czy po polibudzie. Chodzi o osoby, co nic nie wyniosły z nauki, a nie chcą pracować fizycznie. Osoba wychodzą z wyższej uczelni nie pracować fizycznie i leży na bezrobociu, a osoby bez matury pracujące fizycznie od czasu skończenia szkoły zawodowej czy technikum mają już własne mieszkania i samochody i radzą sobie w życiu, albo są na zachodzie i tam się dorabiają

Gość dedqff
nie ma ludzi, ktorzy nic"nie wynosza z nauki" o czym ty gadasz gosciu, zawsze sie cos wyniesie,tyma bardziej na studiach dziennych!!pieprzysz farmazony!!!!!!11

Gość nic ci do tego co robią
inni , strasznie ci się nudzi :o leczysz jakieś kompleksy na forum

Gość dedqff
mam wrazenie, ze wszystkich osadzasz jako"nieukow" co nic nie wyniesli ze szkoły, a sam jestes geniusz pełen umiejetnosci gosciu troche pokory!wiesz, ze nic nie wiesz?

Nie jestem lepszy od innych, ale mam dobry zawód i dobre pieniądze. Nie jestem dupą życiową, dobrze mi się wiedzie. Dupa życiowa to ktoś kto ma 27 lat, nigdy nie pracował, nie może znaleźć pracy innej niż fizyczna, ale do fizycznej nie pójdzie bo się "brzydzi", na zachód też nie pojedzie, bo się boi, że sobie tam nie poradzi

Gość dedqff
mnostwo kompleksow!!!!!!!!!!leczy!

Gość szamalala
oki wobec tego jestem dupą zyciowa!!zadowolony:)mam 27 lat nigdy nie pracowałam na etacie, tylko na umowe zlecenie, ale w swoim zawodzie, teraz jestem w ciazy i za kilka dni urodze i jak urodze to zaraz ide kopac rowy, zeby był zadowolony PANIE ARCHITEKCIE..ACHA i utrzymuje mnie tymczase mąz!choc i jemu pomagam w pracy!i tez jest architektem!,

Teraz każdy chce iść do LO i potem na studia, czego skutkiem będzie (już zaczyna się to robić) nadwyżka osób z wykształceniem maturalnym i wyższym. A robotnicy dalej będą potrzebni i część osób musi zrozumieć, że nie dla wszystkich absolwentów wszystkich wyższych uczelni starczy pracy umysłowej i albo będą musieli pracować fizycznie, albo wyjechać na zachód, a innej pracy nie dostaną. I to się tyczy studentów wszystkich uczelni i kierunków

Gość szamalala
do rowow zawsze sie jakis pan Jasiu znajdzie, nie rozumiem, czemu ja miałabym odbierac prace Panu Jasiowi..;)

Gość jak ty się martwisz o losy
innych ludzi , może księdzem zostań :D :D

Panów Jasiów może zapragnąć, bo polskie szkolnictwo z roku na rok produkuje coraz mniej Panów Jasiów (osoby bez matury, po zawodówkach, typowi robole), a Panowie Jasie tak samo cały czas są i będą potrzebni. A osoby po LO i studiach nie chcą być tymi Panami Jasiami. I to jest problem

Sorry, Panów Jasiów może zabraknąć