Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko zawyży ich wymagania

Pójście do LO i na studia dla osób niewybitnych będzie życiową tragedią

Polecane posty

Tylko zawyży ich wymagania - "nie rozumiesz mnie ,na pewno zaliczasz się do tych nieudaczników i teraz się bronisz , ale ja ci się nie dziwię" a myśl sobie co chesz, nie potrzebuję wyprowadzać cię z błędu, bo nie tracę czasu na pierdoły :)

Gość Tylko zawyży ich wymagania___
To ja prawdziwy. Ktoś mi nicka ukradł i zaczernił

Tylko zawyży ich wymagania___ - matko, ale ci się podszywy trafiły :O podsumowując, z posemt z tematu się zgadzam, ale ludzi nie zmienisz, i tak bedą robili to, co uznają za stosowne. więc, kwestia tego, żeby jednak ci "z olejem w głowie" nie mieli z nimi problemów :) pozdr. i uciekam :)

Gość nie zgadzam sie z toba
Zawsze lepiej miec wyzsze aspiracje. I a noz kiedys w zyciu papierek sie przyda A prace fizyczna mozna wykonywac zawsze Nie wyobrazam soie zycia bez wiedzy zdobytej w lo i na studiach

Gość z punktu widzenia pracodawcy
uważam, że powinno się coś z tym stanem zrobić.....nie wiem, jakoś promować/dotować konkretne zawody.... podnieśc prestiż ludzi posiadających konkretny fach.... nie wiem dlaczego ciągle promowane jest studiowanie i to nie zaleznie czego i gdzie.... przez te bezsensowne kierunki, pracodawcy nie mają pracowników, a ludzie nie podejmują odpowiedniej dla nich pracy.... ....każdy chce mieć mgr- bo myśli, że wtedy będzie kimś....

Gość nie zgadzam sie z toba
Drogi autorze jaki skonczyles kierunek i na ktorej politechnice??? Skonczylam dobre liceum Jestem na studiach po ktorych nie wiem czy znajde prace Ale juz sie zastanawiam jakie jeszcze zrobic studia lub drugi kierunek Pozatym sama sie utrzymuje. Cale wakacje pracuje w niemczech na zmywaku i rece mi nie odpadly Mozna pracowac fizycznie ale za odpowiednia kase i w fajnych warunkach

Gość z punktu widzenia pracodawcy
ale po co marnować czas i pieniądze (często pieniądze PODATNIKA) na studia- skoro pracę fizyczną mozna wykonywać po zawodówce, jak z resztą i wiele innych prac np. biurowych....

Gość dwqdqwddew
no wyzsza prywatana jakas szkoła i sie przechwala:)