Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksghjmmbv

jestem totalnym zerem

Polecane posty

wszyscy lubią przegrywać życie :O ale jakieś zainteresowanie to bym sobie załatwił ale jestem nie nie za nudny i nieśmiały :D praca by się też przydała... sensownie płatna... problem patrz wyżej i pewnie trzeba by zrobić prawo jazdy ale patrz wyżej więc nie do końca co lubisz 🖐️

a zresztą bycie zerem jest obiektywne... nie oznacza że z punktu widzenia wszystkich innych, albo tego co powinna mieć/robić osoba w danym wieku, nie będzie zerem 🖐️ nie żyjemy w próżni :P

Gość Nie przejmuj się
Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni

Gość albo uczyni kaleką

Gość Pamiętaj
człowiek zniesie wszystko.

onaznudzona "Brzydal28 masz ladny opis czemu nisko siebie cenisz? kazdy jest wyjatkowy" Opis oddaje moje podejście do miłości i to, że jest to dla mnie coś najcenniejszego, prawie świętego. Dlaczego się nisko cenię? Bo nie mam siły, aby znaleźć w sobie coś pozytywnego, coś co sprawi, że znów zacznie mi się chcieć żyć. Bo jestem żałosny, nie potrafię porozmawiać z osobą, którą kocham, nie potrafię się już z nią nawet iść przywitać. I nieważne, że ona nie czuje do mnie tego samego. Niedobrze mi się robi na mój widok w lustrze, bo widzę tam osobę, która nieraz chciałaby, żeby jej życie się skończyło. Co ze mnie za człowiek? Zero, mniej niż zero. agiie (deko-deko@o2.pl) "Brzydal - dlaczego 'ukradłeś' mój opis ??????? nie ładnie.. to moje" Nie, no. Tylko pożyczyłem, o czym informowałem Cię w innym temacie :). Ale po prostu ten opis tak dobrze oddaje to co czuję.

Brzydal - gdzie mnie informowałeś, skoro ja nie widzialam? a co to tak patrzysz za mój nik bez pozwolenia? nie piliśmy razem to tak nie wolno:P

Nie pamiętam już w jakim temacie, ale pisałem zaraz po Tobie chyba, więc myślałem, że przeczytałaś. "a co to tak patrzysz za mój nik bez pozwolenia? nie piliśmy razem to tak nie wolno" No widzisz, taki podglądacz ze mnie ;).

Gość Ręce opadają
Zamiast wiecznie użalać się nad swym losem zrób wreszcie jakieś kroki aby było lepiej w Twoim życiu.

...a ja właśnie wyszłam z doła...czytając was...teraz moge znowu założyc maskę...🖐️

Gość ojnsdg
Nie myśl soBie,ze jestes nikim. Jestes tylko zeRem

Gość halek
zal mi was ide po prostownice pa