Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maurice

Tak sie zastanawiam..

Polecane posty

Gość Maurice

Czesto czytam to forum i widze topici typu "jestem atrakcyjna, ale samotna", "Jestem ladna, inteligentna kobieta a nie moge znalesc odpowiedniego faceta". itp;. Chodzac po ulicach tak sie zastanawiam, gdzie sa te "piekne i atrakcyjne" kobiety? Czyzby wszystkie wyemigrowaly?

Gość To fakttttttt
do anglii

Gość Maurice
A moze po rpostu polki maja zbyt wysokie mniemanie o sobie. Mowiac szczerze, chyba tylko co tysieczna polka jest w miare atrakcyjna

Ty sie chopie nie zastanawiej yno idź i kup se brele :D:D:D:D

Gość To fakttttttt
chyba jesteś nienormalny!!!! A jakiej narodowości kobiety, twoim zdaniem są atrakcyjniejsze od Polek? wymień proszę.

Gość Hahah..mm
wiecie, to jest tak, że Polscy mężczyźni po prostu nie doceniają Polek. odwiedź inny kraj, pojedź do niemiec chociażby, Polki to naprawdę ładne kobiety.

Gość Maurice
Przykladowo kobiety z Ameryki poludniowej, nie wszystkie ale wiekszosc jest o wiele atrakcyjniejsza niz Polki. Fakt, niemki na ogol sa brzydkie, ale Polki takze.

Polski są jednymi z najładniejszych i najbardziej atrakcyjnych kobiet. Wspomniane wcześniej Niemki to naprawdę masakra...

Gość Maurice
Zapomniałem dodać, że od 5 lat nie wychodzę W OGÓLE z domu, oglądam VIVĘ 24/h i jak wide kobietę mniej urodziwą niż Doda np ❤️ zbiera mi się na wymioty :o

Gość Maurice
to powyzej to podszyw...wlasnie dlatego, ze czesto wychodze, obserwuje takie zjawisko

O gustach się nie dyskutuje :P Ale zwróć uwagę na to, że wielu obcokrajowców chce za żonę tylko i wyłącznie Polkę. tak więc polscy mężczyźni szukają na końcu świata a nie doceniają tego co mają pod nosem.

Gość Maurice
Rzeczywiscie masz racje o tych obcokrajowcach, ale polki slyna raczej ze swojej gospodarnosci a nizeli z urody. Polka ugotuje, posprzata, znajdzie prace na trzy etaty do tego zajmie sie dziecmi. NP; holenderki sa o wile atrakcyjniejsze niz Polki jednak holendrzy czesto wiaza sie z kobietami ze wschodu wlasnie z wyzej wymienionego powodu. Holenderki sa to baby z jajami, moze maja troche meskie zachowania, ale jesli chodzi o urode sa o wiele atrakcyjniejsze

Gość To fakttttttt
jasne, bardzo są atrakcyjne,szczególnie te co już rodziły(mam na myśli te z Ameryki południowej) Czarne, zarośnięte, dupska wielkie i w miejscu gdzie większość polek ma kolana....Rewelacja!

Gość Maurice
Pragnę dodać, że ogólnie to pociągają mnie kobiety o typowo męskiej urodzie...(zrośnięte brwi, twarde, męskie uda, i ffuuuulll owłosienia jeah :classic_cool:) Myślicie, że to dziwne? może po prostu powinienem zmienić orientację?..... :(

Gość To fakttttttt
Holenderki!!!!!!!! hehehehe Po czym poznać że jesteś w Holandii? Bo krowy są ładniejsze od kobiet!

Gość To fakttttttt
znajdź sobie Cygankę

No właśnie, zależy jeszcze co się kryje pod określeniem "atrakcyjność" według mnie nie chodzi tylko i wyłącznie o wygląd. Choć i tak uważam, że Polki są całkiem ładne. Ale atrakcyjność to także gospodarność, zaradność, odpowiedzialność i wiele innych cech. No pomyśl sam, chciałbyś mieć żonę-bóstwo, które nawet wodę na herbatę przypala? Czy normalną, po prostu ładną kobietę, jednocześnie zaradną?

no widze ze autor to jakis globtroter przeciez nie wysuwalby takich wnioskow ogladajac jedynie telewizje na pewno chodzil po ulicach tych wszystkich krajow i miejsc o ktorych pisze i dopiero po wnikliwej analizie wysnul takie wnioski

Gość Maurice
Po dłuższej kontemplacji chyba jednak wolałbym cygana niż cygankę :D

Gość Margarett Chudodupliwa
A sam jaki jesteś popaprańcu? Wklej swoje zdjęcie, na pewno poprawisz mi humor na cały tydzień :D

Gość Maurice
Muszę zaznaczyć, iż sam charakteryzuje się typowo kobiecą urodą, chyba byłbym kobietą w tym związku....ehhhh.... marzenia ...😭

Gość Maurice
http://www.chlodna25.pl/blog/rraaff.jpg uważam, że jestem całkiem przystojny/a urodą przewyższam niejedną Polkę, w każdym razie na pewno 999, bo tylko co tysięczna jest w miarę atrakcyjna, i tu pojawiam się JA:D

no coz... polscy mezczyzni tez do najbardziej zadbanych nie naleza :o ;) ale kazda potwora... wszystko jest kwestia gustu. a o gustach jak wiadomo sie nie dyskutuje ;) mi np. kompletnie nie podobaja sie kobiety z ameryki poludniowej, zwlaszcza z wenezueli czy chile. jednak najgorszy typ urody to juz z poludnia ameryki polnocnej :D Meksykanki siegaja czlowiekowi do pasa ( a na jestem sredniego wzrostu), w porywach do pach :D sa obwieszone tandetnymi ozdobami i maja straszliwie odstajace pupy i krotkie nogi. milego dnia :)

Gość Maurice
Wlasnie ktos tu mial racje,ze nie wysuwam wnioskow tylko z ogladania telewizjii. Bylem w Ameryce poludniowej, Azjii, Holandii i innych, wiem o czym mowie. Widze tu z wypowiedzi niektorych, ze polki nadal sa zakompleksione albo jak zaznaczylem wczesniej maja zbyt wielkie mniemanie o sobie

Gość Maurice
z reszta znalazlem artykul w ktorym cudzoziemcy wypowiadaja sie na temat polek. Bym wam linka wkleil ale niestety jest to artykul po holendersku a nie chce mi sie tlumaczyc 30 stron tekstu