Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapibaraa

czy wyrzucacie niezużyte kosmetyki?

Polecane posty

Gość kapibaraa

i dlaczego, często wam się to zdarza?

Gość Rypanna
Czy zużywasz wyrzucone kosmetyki?Czy często Ci sią to zdarza?

Gość zdziwiona jola
czy naduzywacie kosmetyki? czy czesto wam sie to zdarza?

Gość teraz bez
ja czesto mam kosmetyki, ktorych juz nie chce, ale szkoda mi wyrzucic. zostawiam je wtedy w kiblu publicznym i moze sobie ktos wezmie ;)

Gość kapibaraa
chodzi mi bardziej o sytuacje, kiedy kosmetyk nie jest przeterminowany, nie uczula a mimo to nie pasują wam, nie działają zgodnie z oczekiwaniami itp. czy staracie się zużyć do końca czy wyrzucacie lub oddajecie komuś?

Gość i już mieszkacie razem
ja wyrzucam jak np. mam krem otwarty ponad pół roku albo szminka ponad rok jak mi nie pasują to oddaję, bez sensu uzywać na siłę

U mnie z reguły wygląda to tak, że jeśli kosmetyk mi nie pasuje to stoi w łazience dopóki się nie przeterminuje:P Bo szkoda mi wyrzucać coś dobrego za co zapłaciłam, a jak już się nie nadaje no to żalu nie ma ;)

Każda z nas kupuje mnóstwo niepotrzebnych rzeczy :O ja takowe oddaje mamie lub siostrze albo poprostu wywalam do kosza :O

Gość kapibaraa
dobre wytłumaczenie ;) ja mam w szafce pełno kosmetyków, które zużywam na siłę, żeby nie miec wyrzutów sumienia, ale kiedy wkurza mnie jakiś balsam np. to używam go rzadko aż w końcu i tak sie zepsuje.. od pewnego czasu zawsze sprawdzam recenzje kosm na wizażu albo kafe, choć nie zawsze udaje mi się uniknąć wyrzucania kasy w błoto, ale widze,że to nie tylko mój problem