Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony delikwent

Nowa koleżanka w pracy i już awans...

Polecane posty

Gość wkurzony delikwent

trochę mnie denerwuje taki system w firmie, w której pracuje. Jestem zadowolona ze swojego stanowiska pracy i zarobków, ale mimo wszystko człowiekowi przykro się robi jak przychodzi istotka z zerowym doświadczeniem i na dzień dobry kilka awansów, bo jest za pośrednictwem prezesa firmy czy jakiegoś innego dyrektora.

Gość madziattt
pewnie artakcyjna :(

Gość fdsfs
💤 a moze mimo zerowego doswiadczenia, odnosi lepsze rezultaty?

Gość madziattt
atrakcyjna miało byc :P

Gość wkurzony delikwent
jakie rezultaty jak to jej pierwsza praca? :) nie zdążyła dobrze popracować i się wdrożyć nawet. zresztą mniejsza z ty, niech sobie awansuje, ale jakos tak źle się poczułam. atrakcyjna to ja jestem.

Gość 123457
Nie wkurzaj się, takie jest życie. Nie wiesz, że te "najzdolniejsze" to zawsze okazują się córeczki albo flamy dyrektora, kierownika, prezesa... U mnie w firmie same takie okazy, tabliczki mnożenia nie zna, ale - "zastępca kierownika". Kierownik oczywiście tatuś, znajomy prezesa :D

Gość wkurzony delikwent
Właściwie do tej pory mnie to nie ruszało, ale cholera jasna.... nadwyrężam się, robię prócz moich codziennych czynności masę innych, nawet podwyżki mi nie zaproponowano a kurcze przyszła znajoma prezesa i prócz stanowiska dostała pensje 2 razy większą od mojej... ech...

Gość a ja nie córka prezesa
a awansowałam po 2 miesiącach za wyniki, i nieatrakcyjna jestem aż sie patrzy, a co?

Gość wkurzony delikwent
nie chodzi mi o takie przypadki jakim jesteś Ty :-o

Gość fdsfs
i co z tego, ze jej pierwsza praca? Moze jest bardzo ambitna? A moze pelna zapalu, w przeciwienstwie do ludzi, ktorzy pracuja latami?

Gość wkurzony delikwent
no tak, jak śmiem w ogóle narzekać...

Gość wkurzony delikwent
a ta ambicja czym się przejawia? bo ja rozumiem po pewnym okresie czasu, sprawdziła się ok, ale tak z dnia na dzień? ambicja powiadasz...

Gość wkurzony delikwent
piszę teraz o konkretnym moim przypadku _to jej pierwsza praca, jest bez doświadczenia, tak mówiła.

Gość 123457
Idę o zakład, że panna nie umie nic i jedzie po linii RODZINA. I tak jest wszędzie, ja już zdążyłam się przyzwyczaić. Pomyśl, że ja jeszcze muszę odwalać oboowiązki za takie glorie, bo one ani języków nie znają ani zdania sensownego sklecić nie potrafią na piśmie. Gdyby nie protekcja nie znalazłyby pracy nigdzie, może w kasie w supermarkecie.

Gość 123457
Nie denerwuj się, tylko naciskaj na rodziców, niech Ci też załatwią jakąś pracę po znajomości, a będziesz ustawiona. Ja już nad tym pracuję, nie będę zapieprzać za jakieś idiotki, które mają zero wiedzy, a wyższe stanowisko i pobory, bo sa czyimiś córeczkami.