Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

S.P.Dee

długość cyklu

Polecane posty

zwykle okres dostaje 33-36 dnia cyklu. około 3 dni wcześniej mam małe plamienie. Chciałam zapytać, czy te plamienia to już okres, czy jest możliwe że mam 3 dni plamień a potem normalny 5 dniowy okres? Dodam, że cytologię, usg robiłam i wszystko ze mną ok. Zapomniałam zapytać ginekologa o te plamienia bo mu telefon zadzwonił i potem już mi wyleciało z głowy. Proszę pomóżcie. Dodam że jest tak już ok roku, od momentu odstawienia tabletek. Czy pierwszy dzień plamienia to już okres? czy okres mi się zaczyna dopiero jak mam obfite krwawienie i boli mnie brzuch. Dzięki za pomoc :)

Pozdrawiam i zachęcam przyłączenia się do pomocy Dawidowi który zwyciężył chorobę nowotworową szczegóły w stopce, KOchani przekażcie znajomym stonkę Dawida niech klikają !!! pomóżmy mu :)))

Gość zalezy co masz na mysli
tzn jakie są obfite te plamienia ilu wkladek uzzywasz?

bardzo skąpe krwawienia, u`zywa kilku wkładek, bo często zmieniam bez względu na ilość plamień, a czasem po południu na przykład wogóle nie plamię. Dzisiaj mam 36 dzień cyklu i po normalnym okresie ani śladu. Jutro rano idę jeszcze raz do ginekologa bo czuję, że coś jest nie tak.