Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam prawdziwego skarba

a mnie facet placi za wszystko

Polecane posty

Gość zazdrosne wiedzmy
sama mam nieroba i sknere-to moj skarb:P

znalazlam prawdziwego skarba .. jesteś śmieszna i tyle tobir to na rękę napewno nie musisz pracowac a masz wszystko jesteś leniwa i tyle żal mi twojego faceta

Gość zazdrosne wiedźmy
skoro nieudolny podszywaczu potrafisz się tym skarbem cieszyć to wszystko ok :classic_cool:

czesciowo sie z toba zgadzam bo rzeczywiscie mam wszystko a przede wszystkim ukochanego ktory dba o mnie:)))

varicella ... nie mówię że równo ale mamy tu sytuację on wszystko ona nic czy to nie przegięcie . ludzie pracują i studjują a autorka poprostu jest leniwa i tyle

Gość zazdrosne wiedzmy
ma dwie prace???? no tak....w koncu robi na ciebie leniwa babo :P tyra tyra a z ciebie zero pozytku :O

znalazlam prawdziwego skarba .. ja bym nigdy tak o kobiete niedbał jak twój facet . nie jestem materialista ale są granice którychtrzeba się trzymac :)

To jest cecha ludzi, co poznali smak biedy i dobrobytu - nie przywiązywać zbyt dużej wagi do kasy. Ot co. Raz jest, a innym razem nie.

Gość jak dla mnie to dziwne
no , mysl jak chcesz ale dla czesci ludzi to zwykly sponsoring , ja osobiscie wole byc niezalezna i nie uzalezniac sie tak od faceta

ma dwie prace, ale przez przypadek. Najpierw gdy sie ubiegal o pierwsza prace to go nie przyjeli bo mieli wziasc juz innego chlopaka. Tak wiec moj narzeczny znalazl inna prace. Potem sie okazalo, ze tamten chlopak jednak sie nie sprawdzil wiec zadzwonili znow do mojego, ze ta robota nie jest az taka ciezka, jest zwiana z komputrami a to hobby mego skarba, wiec sie zgodzil. I tym sposobem ma dwie prace.

Gość kukartka
jestes zwykla naciagara,a moj za mnie nie placi i jestem szczesliwa.masz sponsora i tyle leniwe k..rwisko.wez sie do roboty.nie tylko ty sie uczysz d..po-dajo.

Gość ale ona nie napisała
że nie chce pracować!!!!!to sytuacja przejsciowa. skończy studia i pójdzie do roboty a wy się czepiacie

c.r.e.a.m --- wiesz twoja opinia nie ma akurat dla mnie zbyt wielkiego znaczenia bo sadzac po twoich pistach gdzie co jakis zalisz sie ze nie masz dziewczyny...no coz byc moze wlasnie przez te "tego bym dla niej nie zrobil" nie mozesz znalesc. Tak jak pisala varicella jak go poznalam to byl bardzo biedny a jednak go pokochalam i dalej go kocham. Mieszkamy razem juz od roku a dopiero od paru miesiecy zaczelo nam sie naprawde dobrze powodzic. Moj facet musial przejsc przez wiele robot i dlatego zalezy mu bym najpierw zdobyla dobre wyksztalcenie a potem spokojnie szukala czegos w mym zawodzie.

Gość kukartka
jestes zwykla naciagara,a moj za mnie nie placi i jestem szczesliwa.masz sponsora i tyle leniwe k..rwisko.wez sie do roboty.nie tylko ty sie uczysz d..po-dajo.idz swoich starych naciagaj.pewnie jestes biedna i groszem nie smierdzisz:)he he.zenada.kupa siechu.jaka zje..typiara.lachomat.

znalazlam prawdziwego skarba .... wiesz to że nie mam nikogo to jest moja wina niestety bo za mało się staram :( a co do ciebie to się ciesz że masz jelenia tylko uważaj wszystko ma swoją cene

Autorko topicu, trzeba było się nie chwalić takim skarbem, ale Ci się dostało. A tak poważnie samodzielność kobiety jest działaniem w imię jej własnego dobra, uzależnienie chociażby od najlepszego człowieka jest błędem, a kobietę w szczególości stawia na gorszej pozycji.

Gość kukartka
ciekawe glupia k..rwo co bedzie jak cie ten jelen zostawi?nastepnego bedziesz doic?wez kredyt i sie ucz,a jak nie to zapier..do roboty d..po-dajo,bo nie tylko ty studiujesz.zalosna zdziro.

Moj facet nie jest zadnym jeleniem i jakbyscie zazdrosnicy jedni przeczytali dokladniej co pisze to wyczytalibyscie ze ja zamierzam normalnie pracowac jak tylko skoncze studia.

Gość kukartka
zmien nicka na jestem zwykla naciagara i wstretna d..po daja.takie kity to swojemu jeleniowi mozesz wciskac glupia frajerzyco.pewnie on 10 innych utrzymuje.jestes zwykla sponsorowana utrzymanka lachociagu.

ja też wiele zamierzam ale mi się nie chce :P ty jesteś leniuch i ja nikomu nie zazdroszcze poprostu znam wiele osób co pracują i chodzą na studia i nie narzekają . i pewno jeszcze mieszkasz w jego mieszkaniu co

az kipi ciebie zloscia tak cie to uderzylo:)))) A co do bycia utrzymanka to w lecie bierzemy slub wiec jak widzisz nie chodzi tu o zaden sponsoring:))))

i pewno jeszcze mieszkasz w jego mieszkaniu co.... tak dokladnie:))) mieszkamy razem. jak mieszklismy oddzielnie to wtedy pracowalam, dorabialam sobie korepetycjami i nianczeniem dzieci. Jak zamieszkalismy razem i gdy on dostal te prace, ze stanal na nogi finansowo, sam mi zaproponowal bym zrezygnowala z opieki nad dzieckiem. Co do korepetycji to obie podopieczne zdaly mature wiec juz nie mialy potrzeby dalszych lekcji.

ja bym ciebie nie szanował niestety związek ma byc partnerski a nie że jeden wykorzystuje drugiego :O

Przede wszystkim nie jest powiedziane ze ja bym chciala z toba byc:))))

Gość kukartka
to bedziesz sformaliowana utrzymanka glupia ..rwo.wlasnie o tym pisze doktprat,ales teraz palnela pusta idiotko.wyglupilas sie.poczytaj co piszesz,idz sie utop,nie zasmiecaj forum,.bo twoj sponsor nikogo tu nie interesuje.powiescie sie.wszystkiego najgroszego.zycze mu szybkiego bankructwa.z toba go nic innego nie czeka naciagaro,ale plebs.

Gość a potem rychly rozwod
buhahahaha.....no tak bedziesz pania zona to dalej cie bedzie utrzymywal....no bo jestescie rodzina....zenada jak widac masz parcie na zaciagniecie chlopa przed oltarz

a nie czujesz się głupio będąc utrzymanką ?? i jak mu się odwdzięczasz za to że na wszystko daje ci siano ??