Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam prawdziwego skarba

a mnie facet placi za wszystko

Polecane posty

"Jednak czytając dalej jej wyopowiedzi... widzę zakochaną młodą kobietę doceniającą okazaną jej pomoc czuję pozytywne emocje" Sypnięcie groszem zawsze budzi pozytywne emocje... a co do wypowiedzi dalej, to ja na tym forum zawsze biore pod uwage tylko tą pierwszą, bo zazwyczaj te pozniejsze są dostosowane do opinii ogółu i do tego, by zostac uznanym za fajniejszego/ą

To źle czujesz Nefrytowakotko!!!!! Kiedys byc może rozbawiłyby mnie Twoje odczucia. Pobawiłabym się jeszcze z Tobą. Dzis mówię stanowcze NIE. Jestem bardzo kobieca!

OK Komiczne! Skupiłam się na pierwszej wypowiedzi: znalazlam prawdziwego skarba za studia, za jedzenie, za wspolne wyjscia, za dom. mowi, ze teraz mam sie skupic na nauce a potem jak skoncze studia to sobie spokojnie znajde prace. to jest dopiero facet przy ktorym naprawde mozna czuc sie bezpiecznie. Ona czuje się bezpiecznie. Jest dumna ze swojego partnera.

"Ona czuje się bezpiecznie. Jest dumna ze swojego partnera." kumulacja 6 mln zł w totka dałaby jej identyczne bezpieczenstwo wiec facet jest tu tylko zastępstwem wygranej w grze liczbowej

skoro facet taki szczodry to nie widze problemu w zachowaniu autorki- daje to bierze...tylko co z tym facetem? głupi jakiś czy co? a może i jemu chemia rozum odebrała?:D

Tak... Tylko z kogo byłaby dumna? Kto troszczyłby się o nią? Kto okazałby zrozumienie dla jej sytuacji? Byłaby samotna. Pieniądze nie dadzą biskości.

ja akurat mam gest, za sporo rzeczy płace i nie widze w tym problemu... ale jesli czlowiek znajduje sie w takiej sytuacji jak facet autorki, to po prostu staje sie zwykłym frajerem rozpuszczajac dziewuche

"Tylko z kogo byłaby dumna? Kto troszczyłby się o nią? Kto okazałby zrozumienie dla jej sytuacji?" Jak dobrze zapłaci, to znajdzie sie takich ludzi cała masa :P

cholera, a ja zawsze trafiałam na takich z jakimś mózgiem i bez kasy :(

Gość BLOND BARBIE 24
gdzie uciekla przeszczesliwa autorka/utrzymanka ktora chwali sie tym ze znalazla jelenia ktory ja sponsoruje jak tania dziwke?:classic_cool:

Gość BLOND BARBIE 24
naprawde-wszyscy Ci musza zazdroscic,ojej,masz cudownego faceta a Ty jestes wspaniala gwiazdunia ktora jest tak szczesliwa ze ma sponsora ze az musi sie nim pochwalic na forum..Zenada pusta dziewczynko

ja za to musze sobie jakiejs sponsorki poszukać, bo mi sie pracować nie chce :P

mi też nie...w dodatku znowu dzisiaj bedę sie użerać z siłą niefachową...aż sie niedobrze robi :(

komiczne, kobieta jeśli już płaci to tylko i wyłącznie za coś wyjątkowego...;)

Doprawdy : jak będę mieć ich tyle, żeby mi starczyło na wycieczki w różne ciekawe miejsca, ekstra ciuchy i ładny samochód, to sie wypowiem, czy dają, czy nie ;)