Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam prawdziwego skarba

a mnie facet placi za wszystko

Polecane posty

bosh kyyrene ty znowu o komiczne:) wystarczy odpowiednio podejśc do byka a bedzie jadł ci z reki...łagodny jak baranek;)

Gość doprawdy masz jakąś
obsesję na punkcie komiczne, a Twoje nieudolne próby uwodzenia go werbalnie sa żałosne

Doprawdy : a co ja poradzę, że mi sie podoba? Poza tym nie mam na tyle przerośniętej godności, żeby udawać, iż jest inaczej :D

nie widziałam to już nie gadam, wyglad- kwestia gustu a nie mam parcia na komiczne bo nie mam potrzeby- moje wszystkie sa na bierzaco zaspokajane:P

Gość palcem z brudnym tipsem

aż się zaczerwieniłem (tzn udaje, ze sie czerwienie, bo taki megaloman jak ja sie nie czerwieni) :P Ps Doprawdy - nie kryj sie ze swoimi fascynacjami, to naprawde niezdrowe

Nefry: szczere ;) Zresztą z moich własnych doświadczeń wynika, że faceci są dosyć prości i dużo latwiej jest zainteresować sobą takiego okazując mu swoje zainteresowanie bezpośrednio, a nie wysyłając celowo sprzeczne sygnały :D Jak mu się nie podobam, to mnie przynajmniej lubi, albowiem mile łechcę jego potrzebę bycia atrakcyjnym :D:D:D I to było o mężczyznach ogólnie, zaznaczam. :P

kyyrene twoja fascynacja komiczne jest urocza, ale nie przypisuj jej innym bo to nie ma sensu. komiczne, jak czegoś chcę to to biorę, sorry:P

Doprawdy - strasznie czesto powtarzasz jak to bardzo mnie nie chcesz oglądac itp :P Gdybym nie znał kobitek i miał tutaj nicka "porzucony i smutny" albo "34letni prawiczek" to pewnie bym uwierzył :P

Doprawdy: a czy ja cokolwiek komukolwiek przypisuję???? Tak sobie luźno dywaguję, a skoro odebrałaś to jako przytyk pod swoim adresem...cóż, nie mea culpa :D

komiczne moge ale nie musze ciebie zobaczyć- nie mam jednak takiej potrzeby i to bez zadnych podtekstów, nie wiem jak to ujac, żeby dotarło, tak bardzo sie tym podniecasz, zupełnie nie wiem dlaczego:/

Gość jesli ktos sie podnieca to
akurat Ty, Doprawdy

ja sie nie odniecam, bo akurat mam wieksze potrzeby by doznać tego odczucia... Po prostu dziwi mnie, ze o mnie wspominasz w co drugiej wypowiedzi

Gość my jakos widzimy innych
rozmówców