Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helena4894

Dlaczego facet, który odszedł

Polecane posty

Gość helena4894

1. do ostatniej chwili powtarzał mi, że mnie kocha? (mógł przecież jakoś delikatnie zacząć sugerować, że może jednak nie, prawda?) 2. wścieka się, gdy mowię mu,że uważam, że zrobił to, bo ucieka, woląc zranić jako pierwszy niż zostać zranionym (mam podstawy do takiej teorii) 3. Układa sobie OD RAZU zycie na nowo? Łącznie z noym romansem. Od razu. Gdzie czas na jakąś przerwę, dojście do równowagi? OK, odchodzi z własnej woli, ale przecież dla niego też był to ważny związek - jestem tego pewna - i co? Z dnia na dzień przeskakuje w nową jakość życia? 4. czy warto się łudzić, że wróci? to był naprawdę DOBRY związek.

Gość Charlie from USA
dla ciebie byl to zwiazek dla niego ruchanko

Gość fgdgbsdb
kłamał ze strachu przed tobą i oszukiwał sam siebie

Gość zalezy jak bylo datad
klamal bo myslsl, ze cie pocieszy

Gość taaa możesz się oszukiwać
że kochał, że ucieka.... i nadal żyć złudzeniami o wielkiej pięknej miłości :O facet który odchodi do innej nie KOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest zakłamanym dupkiem i nawet nie ma odwagi aby powiedzieć prawdę!!!!!!

...4. czy warto się łudzić, że wróci? to był naprawdę DOBRY związek. Im szybciej porzucisz złudzenia, tym predzej wszystko wróci do normy. Zapomnij, nie był Ciebie wart.

Gość kotniekot
nie wiem, dlaczego on odchodzą W TAKI sposób, ale skoro odszedł, to musiał o tym mysleć już wcześniej, takich decyzji nie podejmuje się w jeden dzień...

>> 4. czy warto się łudzić, że wróci? to był naprawdę DOBRY związek :o :o Ma romans, inna baba liże mu pałe i nadstawia rowa, a ta się jeszcze zastanawia czy wróci :o

winny zawsze sie usprawiedliwia i obwinia wszystkich tylko nie siebie, trafiłaś na wyjątkowo pozbawionego honoru patałacha- ciesz sie, że masz już go z głowy.

autorko niestety takiego sposobu kończenia związku nauczyliśmy się od was :D

Gość helena4898
To nie takie proste jak piszecie i nie sprowadza się tylko do tego,że znalazł sobie nową dziewczynę dla seksu i przyjemności,a ja głupia płaczę po nic nie wartym typie, którego życie sprowadza się do zaliczania kolejnych kobiet. chociaż to by było oczywiście łatwiejsze. Dla mnie. Ja rozpatruję raczej, jak można się było AŻ TAK pomylić, mówiąc komuś,że się go kocha, a potem uświadomić sobie, że to nie to....