Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

Gdy nie ma sie pieniedzy nie ma co robic.....

Polecane posty

BMW, MERCEDES czy ciuchy markowe D$G czy chanel czy versace sa poprostu przereklamowane przez gwiazdy tak naprawde. No i nie oszukujmy sie spodnie np D&G oryginalne kosztuja ok 2.000zl. A co do Ciebie stonoga to Ci współczuję ale ja miałam identycznie!!! Zaczełam z tym walczyc i walcze do dzisiaj w sumie. Musisz postawic mu warunek albo jest Twoim mezem albo tylko wpółlokatorem Twoim. Albo poprostu zacznij wychodzic z domu na całe dnie nie wiem do znajomych do rodziców gdziekolwiek wkoncu zacznie sie zastanawiac co ty robisz... A ty mu wtedy odpowiedz jasno ze z nim sie nudzisz i szukasz sposobu na nude bez niego....

Doprawdy: jak zwykle mowię co myślę, opierając sie na własnych doświadczeniach lub doświadczeniach osób z mojego otoczenia :)

"serio volvo to ford?" serio - focus i S40 są np. na tych samych podzespołach... podobnie jak Saab to General Motors czyli ogolnie Opel i chevrolet w europie... kupujac Saaba 9.3 dostajesz opla vectre w ładniejszym opakowaniu...

annas1987 moj maz twierdzi ze on tak zwyczajnie nie siedzi na komputerze, tylko zalatwi biznesy, przez co mamy wiecej kas, ale na h.. mi kada jak nie mam meza???zamkniete kolo, rodzice mieszkaja odemnie 800kh troszke daleko, ale moze zaczne wychodzic, tyle ze on chyba bedzie zadowolony ze mnie nie ma i nie brzecze mu nad uchem ze nie ma dla mnie czasu :-(

"No i nie oszukujmy sie spodnie np D&G oryginalne kosztuja ok 2.000zl." W Polsce... W Belgii czy Holandii mozna kupic markowe dżinsy za 300-350 euro

Gość a ja mam pytanie do Stonogi
napisz proszę jak się odchudziałaś, też mam tyle samo do zrzucenia

ZIELONO STONOG moze i na poczatku bedzie zadowolony ze Ciebie nie ma ale z czasem bedzie zastanawiac nad tym co robisz zreszta dobry egazmin zeby go sprawdzic czy mu zalezy. Najlepiej wychodz i nie mow mu gdzie...Oczywiscie nie na noc, bo bedzie ci wmawial ze go zdradzasz i Bedzie mial pretekst do \"siedzenia na kompie\" jeszcze wiekszy. Spróbuj co Ci zalezy, bo jezeli nie bedziesz robic nic ze zwiazkiem to na pewno go nie naprawisz. Zastanów sie czychcesz naprawiac go nie czekaj na meza ze wstanie od kompa i powie ze zrozumial wszystko, na to nie licz. Wylecz go z tego nałogu komputerowego. Nie mówie ze nie bedzie ciezko nie jedna noc jeszcze przez to wyplaczesz ale walcz o swoje malzenstwo. Bo daje ci max jeszcze moze rok-2 lata ze tak wytrzymasz. Mój chlopak widze ze inaczej juz do mnie podchodzi, rozmawiamy wyglupiamy sie itd. jest juz coraz lepszy i az mi sie chce dla niego zyc. Chociaz dlugo walczylam z komputerem i z nim, ale teraz wiem ze warto było(tfu tfu zeby nie zachwalic za bardzo)Wiesz jestem w ciazy i troche jestem w gorszej sytuacji niz ty.... Bede trzymac kciuki za Ciebie

STONOGO albo załatw go poprostu jego bronią. Kup sobie drugi komputer i tez siedz całymi dniami na kompie, nie rób obiadów nie sprzataj nie rozmawiaj z nim a jak o cos cie poprosi odpowiadaj mu "zaraz, za chwile, nie przeszkadzaj mi jestem teraz zajeta" Chociaz wydaje mi sie ze moja rada pierwsza lepsza....

Gość tsunade
my jak nie mamy kasy to zazwyczaj albo jakis film obejrzymy albo pogramy w gry planszowe albo w karty, wyjdziemy do empiku poczytac:d, ewentualnie do znajomych impreze zrobic a nast razem my robimy ot tak na zmiane;)

Praca na katalogu. Katalogi otrzymujesz ode mnie za darmo - gratis. Twój zysk to 30% ceny sprzedanych produktów. Za zamówiony towar płacisz 14 dni po otrzymaniu przesyłki. Chcesz wiedzieć więcej? Skontaktuj się. gg 5547239 justynaaugustyniak@wp.pl Oferta współpracy dotyczy firmy Betterware. Jest to firma, która sprzedaje produkty gospodarstwa domowego. Od środków czyszczących po AGD, itp. Więcej informacji na jej temat znajdzie Pani/Pan na stronie http://www.betterware.pl/ Co do treści ogłoszenia. W ramach współpracy ze mną otrzyma Pani/Pan po rejestracji w firmie za darmo 10 katalogów. To w pierwszym miesiącu. W następnym w zależności od Pani/Pana skuteczności i zapotrzebowania więcej lub mniej katalogów, oczywiście za darmo. Również, pokrywam koszty ewentualnej przesyłki katalogów. Opłata wpisowa za dołączenie do Betterware wynosi aktualnie 9.99i co ważne jest płatna dopiero przy pierwszym zamówieniu. Do czasu póki nic Pani/Pan nie zamówi - nic nie trzeba płacić. Oprócz tego po przesłaniu maila z wnioskiem do firmy ze skanem dowodu otrzyma Pani/Pan kredyt kupiecki na kwotę 600 zł, odroczony w czasie - 14 dni na dokonanie płatności - za zamówione produkty. Również z reklamacją nie ma problemu. Jeśli klient nie odbierze tego co zamówił - można towar zwrócić do firmy w ciągu 30 dni. Koszty przesyłki przy mniejszych zamówieniach wynoszą 10 zł. Przy większych - od kwoty ok 250 zł przesyłka jest gratis. Za wykonaną pracę - (sprzedaż produktów) - dostaje Pani/Pan 30% wartości danego produktu. Dodatkowo są bonusy na wejście a także za znajdowanie kolejnych przedstawicieli/przedstawicielek od 3 do 15%. Jeśli po tych wyjaśnieniach jest Pani/Pan zainteresowana/ny współpracą lub ma Pani/Pan inne pytania - zapraszam do rozmowy. Jeśli natomiast jest Pani/Pan chce dołączyć do naszego zespołu oraz skorzystać z możliwości jakie oferujemy - wystarczy skontaktować się ze mną gg 5547239, e-mail: justynaaugustyniak@wp.pl Dodatkowo - jeśli chciałby Pan/i wiedzieć jeszcze więcej zapraszam na konferencję on-line. Są organizowane w poniedziałki i piątki o godz. 21:00. Wystarczy napisać do mnie - i podam aktualny link Justyna Augustyniak GG 5547239 e-mail: justynaaugustyniak@wp.pl

Gość ja pierdziu **00
ktos tu cierpi na chroniczny brak kasy i tyle, miałam partnera dośc stawionego,z kasą i weekendy zawsze spedzalismy w plenerze ale ogolnie do kitu, nie mielismy tematów,nie umielismy byc raze,niby chcieliśmy,czelakismy na wolne dni ale zawsze cos było nie tak,nuda! nuda! i jeszcze raz nuda i kasa w tym nie pomogła, teraz mam przyjaciela kompletnie gołego,dosłownie-zero wolnych srodków i jest super, nigdy się nie nudzimy,jest super,mamy o czym ze soba rozmawiac przez kupe godzin,nie stac nas na jakikolwiek wypad(żadne z nas nie dysponuje autem)fakt,brakuje tego by wyskoczyć gdziekolwiek ale nie jest to konieczne, spacery,filmy,muzyka,łóżko itd...jesli ludzie się dobiorą charakterem to nie potrzebują kasy do szczęścia

Gość naturja
kilka lat temu, kiedy zaczynałam pracę zarabiałam na prawdę marne grosiki ale nigdy nie pomyślałam, że mnie na coś nie stać :) na życie zostawało mi 450 zł. Na jedzenie wydawałam sto kilka zł, a ta reszta była właśnie na drobne przyjemności. Dużo czytałam, spacerowałam, jeździłam na rolkach, spotykałam się ze znajomymi i nie wspominam braku kasy jako czegoś szczególnie uciążliwego :)

Gość Artiartirka
jak potrzebne były mi środki pieniężne, to wzięłam pożyczką pod zastaw sprzętu elektrycznego na Złotej w Warszawie. Poszło szybko, miło i dobrą kasę dostałam.

Gość krytykuję władzę
polityków trzeba zmusić do tego żeby zadbali o pracę i godne płace dla Polaków a nie że podsuwa się wciąż nam sposoby na jeszcze bardziej oszczędne życie i co raz mocniejsze zaciskanie pasa podczas gdy oni mają dobrobyt:-)

Gość krytykuję władzę
a swoją drogą jak się ma wyobraźnię i odpowiedniego partnera można znalezc dużo pomysłów na fajne zorganizowanie sobie czasu bez żadnych kosztów