Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana kon

Czy warto kupic komputer Apple?

Polecane posty

Gość niezdecydowana kon

są jakies problemy z instalacją popularnych aplikacji na ten komputer?

Gość niestety to prawda
jak chcesz postawić na tym windowsa to nie ma mowy, lepiej wybrać coś innego

Gość niezdecydowana kon
nie windowsa nie chcę instalowac, tylko zastanawiam się nad laptopem MacBook i nie wiem, czy to dobry sprzęt. Będę głównie go używać do pracy- arkusze kalkulacyjne, edytor tekstu, prezentacje. Czasem może jakaś gra. Czy sa jakieś problemy z grami na ten komputer?

Gość niestety to prawda
a no to przetestuj jeszcze przed kupnem :P problem jest jeden - na maca nie ma fajnych gier

Gość szczurek77
Warto. Możesz nawet zakupić póki co używany i sobie sprawdzisz porównanie. Mogę Ci powiedzieć, że ja tak zrobiłam i teraz widzę tylko Apple u siebie :P Tutaj kupicie używany sprzęt http://mbazaar.pl/webshop/ ale dogłębnie sprawdzony :D

Gość gość
mac jest fajny, pod warunkiem, że ktoś nabrał już trochę obycia z nimi bo działają na innym systemie i nie każdym to odpowiada :) ponad to mają wiele dodatkowych rzeczy po instalowanych

Gość gość
Warto, ale w kryzysowych sytuacjach, gdy będziesz miał z nim jakieś problemy, awarie, itp. Warto mieć pod ręką numer do serwisu gdzie możesz to sprawnie naprawić. Polecam szczególnie www.macforce.pl dla mnie niezastąpiony serwis marki apple :)

Gość antek676
Ja nic nie mam do Apple. Bardzo dobre sprzęty. Każdemu mogę polecić. Mam i serwisuję w http://serwisproduktowapple.pl/ Śmiało można kupić, bo to sprzęt na lata.

Gość gość
Ja mam mac’a i jestem z niego bardzo zadowolona. Zdecydowanie to jedna z najlepszych inwestycji. Raz tylko miałam z nim problem, ale szybko mi pomógł serwis www.macforce.pl i po kłopocie. Bardzo polecam