Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak myślicie

CO WEDŁUG WAS MAM ZROBIĆ ?

Polecane posty

Gość Jak myślicie

Dziś mam imieniny. Kupiłam do pracy takie serduszka ciasteczka. Ale w pracy wszyscy zapomnieli o tych imieninach. Nikt nie złożył mi zyczeń. Za 3 godziny ide do domu. Mam poczęstować wszystkich i sie przypomieć (pewnie zrobi im sie głupio), czy olać ich ?

Gość jola holaaa
olac:o

Gość Zmysłowy
Spotkaj się ze mną. Zjem najpierw Twoje ciasteczka, a potem... Ciebie. ;)

hmmm. powiedz im wprost ze przegapili Twoje urodziny iamiast ciasteczek obejda sie ze smakiem

Gość jesu jk ja bym tak chciala
mnie sie juz od kilku miesiecy wypytuja kiedy mam imieniny. Jak wyczaja w jakims kalendarzu to mam przerabane. Urlop wezme ale to chyba taki tygodniowy bym musiala,bo pewnie i tak przylezli by. Nie cierpie obchodzenia imienin w pracy, czegokolwiek!!!

Gość ale masz problem ja cie krece
dobrze ze u mnie w pracy nie ma takiego zwyczaju swietowania imienin! rany pamietam jak moja mama zawsze przed imieninami sie "zabijała" bo ciasto trzeba kupic, alkohol itp. bo kazdy tak robi. praca jest po to aby pracowac - mi wystarczy jak rodzina o mnie pamieta - w pracy nikt nie musi bo i jak nie mam głowy do dat tym bardziej imienin kiedy to kilka razy w roku potrafi wypasc Anki czy tam Agaty. olej to kobieto!

Gość wszystkiego naj najlepszego
z okazji imienin :)

u nas w firmie jest taki zwyczaj ,ze ta osoba ,ktora ma imieniny po prostu stawia na stole jakies ciasto , paluszki etc. i czeka na kwiatki ;) Bo kazdemu sie moze zdarzyc ,ze zapomnial . Po prostu. Teraz to juz troche pozno, zebys wyskakiwala z tymi ciasteczkami ;)

Gość mmmm pycha
Twoja malinka tez jest taka apetyczna jak te na fotce ? :)