Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikar syn Dedala

Jak pozbyc sie fochow ktore strzela do mnie dziewczyna

Polecane posty

Gość Ikar syn Dedala

Wystarczy ze jest cos nie po jej mysli i od razu foch... Ja mam juz tego dosc i dla swietego spokoju robie wszystko w taki sposob by nie byla sfochowana. Ona nawet tego nie docenia, mowi ze jak facet kocha to sprawia by kobieta byla szczesliwa. Jak sie pozbyc tych fochow ? W gruncie rzeczy to fajna dziewczyna, choc za dobrze jej jeszcze nie znam - spotykamy sie od 2 miesiecy dopiero ;-)

Gość BLOND BARBIE 24
a czym sie przejawia ten "foch"? Moze Ty tez jestes przewrazliwiony i sie zwyczajnie czepiasz?

toś na księżniczkę trafił...wierz mi nie opłaca ci sie angażowanie i strata czasu- znajdź partnerkę

Gość foch to nasza
BROŃ KOBIECA :) musisz go pokochac

Gość Ikar syn Dedala
Jeśli foch to broń kobieca to ja nigdy się nie ożenie :-p To dlamnie głupota i szczyt bezradności kobiety :-p Ostatnio pękła nam rura w toalecie i musiałem pomóc sprzątać. Dzięki temu spóźniłem sie na spotkanie godzine a napisałem że bede pozniej bo mi pekla rura. Wiec jak przyjechalem to uslyszalem ze ja jej nie sznauje bo kazałem jej czekac a to nie dopuszczalne i foch. Nie mogla zrozumiec ze mi rura pekla, mowila ze sam w domu nie bylem a skoro sie umowilem to ktos mogl mnie zastapic. I nie mogla zrozumiec ze mam obowiazki w domu tylko ona sie liczyla To tylko przykład tych fochów. Nie wiem co mam robić by ona przestała bonie lubie jak jest sfochowana i zła

chłopie olej ja, ja rozumiem, że może jest ładna, zgrabna i dobra w łóżku ale na dłuższa mete to sie nie sprawdzi;)

i dla swietego spokoju robie wszystko w taki sposob by nie byla sfochowana - nie robic tego wlasnie

Mnie takie fochy też potężnie wkurrwiają :o Powiedz jej, ze jeśli ma strzelać takie humorki to śmiało może wypierrdalać bo ty nie masz zamiaru ich znosić 🖐️ Podziała

Gość Companero
🖐️

Sam mówisz, ze dla świętego spokoju jej na wszystko pozwalasz. Ucz ja dalej, ze jest rozpieszczoną księżniczką wokół której wszyscy skaczą, a obudzisz się jak będzie z apóźno i żebyś stanął na rzęsach to tego nie odkręcisz. Bo co, tyle czasu ci to pasowało, a nagle coś jest nie tak? Wiec działaj chłopie od razu. Rozumiem, że nie chce się robić komuś przykrości, ale są pewne granice. Bądź facetem i powiedz jej jasno - że przykro ci że ona tak to odbiera (że jej nie szanujesz nie kochasz i w ogóle buuuuu) ale tak nie jest. I że masz też swoje zdanie a wiązek polega na tym, zeby się dogadywać a nie na wiecznym ustępowaniu \"dla świetego spokoju\". Nie bądź miękkim dydkiem, bo ją tak nauczysz i będziesz mial chłopie przesrane.

Gość longlegs
ale opis zdarzenia z rurą w centrum jest super....fajnie to brzmi:..." bo mi rura pękła"..hehehe

Gość ja ci dam radę
przewiń ja przez kolano i wytłumacz jej ręcznie w dolną częśc pleców że fochów nie tolerujesz :D

jak pozbyć się fochów, które strzela dziewczyna?- logiczne- pozbądź się dziewczyny:D

Gość longlegs
nie ma to ,jak porady dawane przez znawców tematu..hihihi

Gość deirere
" słuchaj nie mam czasu na jakies dziecinne obrazanie, a tym bardziej nie bede cie przepraszal za nic,jak ci przejdzie daj znac " wychodzisz, i czekasz az sama sie zglosi.

Gość on1234567
jak ci strzeli kolejnego focha to ja zostaw i jedz do domu ale idz na piwo z kolegami nie tlumaczac wyjscia i co najwazniejsze nie odzywaj sie do niej pierwszy

Potwierdzam. Po najbliższym fochu jak gdyby nigdy nic wyjdź i nie odzywaj się do niej. Po kilku godzinach, najwyżej dwóch dniach sama się odezwie. A wtedy powiedz jej co myślisz o tych fochach za byle chuuj :o

Gość DDDDDDD
ZMIEŃ DZIEWCZYNĘ

Gość Companero niezalogowany
Facet ty masz jaja ? Pozbądź sie fochliwego babska raz na zawsze. Tego kwiata jest pół świata :classic_cool: