Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgeyryrtyh

Przetłumaczcie mi z niemieckeigo na polski,plis

Polecane posty

Gość hgeyryrtyh

'' Hallo,Ihr neugierigen Jungebliebenen, Ich will ehrlich gesagt nicht mehr suchen, ich möchte lieber gefunden werden.Laßt Euch überraschen, ich bin ein ganz verträglicher,romantischer u.interessanter Findling,aber auch ein spontaner Mensch. Mein großes Hobby und ein Teil meiner Freizeit verbringe ich auf meinem Motorboot.Könnte aber noch einen Steuermann/frau gebrauchen, der den Kurs bestimmt., '' Dziekuje z góry

Gość hgeyryrtyh

Gość 30-letni oger
To mi zakrawa na cos matrymonialnego albo???? "Witam was zaciekawiane ktore pozostale mlodymi,szczerze mowiac ja niechce wiecej szukac tylko chce byc odnalezionym.Dajcie sie zaskoczyc .Ja jestem calkiem do zniesienia romantyczny,zaciekawionyi spontanicznym czlowiekem.Moim najwiekszym hobby jest moja ludz motorowa na ktorej spedzam wieksza czesc mojego wolnego czasu.Ale potrzepowal bym jeszcze sternika/niczke ktora by wyznaczyla kurs. Prosze niema za co

;) czesc, jestem młodym pajacem, chciałbym zeby nie było mi sucho w buzi na kacu, kocham chomiki i norniki, interesuję sie serialem 4 pancerni, jestem calkowicie nieodpowiedzialnym romantykiem, lubie facetów. Moim najwiekszym odchyłem od normy jest namietna jazda rowerem wodnym, chciałbym poznac panne która lubi plywanie i ryby, krótko mówiąc najlepiej samicę pingwina. upuj co trochę to moze ktoś ci przetłumaczy :);)

Gość plisssssssssssssssssssssssssss

Gość 30-letni oger
No czego jeszcze !!!!!! przeciesz jusz tlumaczylem Na serjo to o godzinie 14:33 jest OK

Gość głowizna
oger dobrze przetłumaczył

Gość hgeyryrtyh
widze ze nikt nie chce pomóc - tutaj tylko ludzi sie obśmiewa

Gość to jest dobrze

Gość 30-letni oger
Cz ty nieumiesz czytac ,albo sie tylko tak stawiasz?????? Ile razy mam tosamo powtarzac??????

Gość głowizna
az najtępsza idiotka z kafe zrozumie :P

Gość elajoplastek
sens zachowany ale to chyba tłumaczył jakiś komputerowy translator;)

Gość 30-letni oger
Hallo,Ihr neugierigen Jungebliebenen, Ich will ehrlich gesagt nicht mehr suchen, ich möchte lieber gefunden werden.Laßt Euch überraschen, ich bin ein ganz verträglicher,romantischer u.interessanter Findling,aber auch ein spontaner Mensch. Mein großes Hobby und ein Teil meiner Freizeit verbringe ich auf meinem Motorboot.Könnte aber noch einen Steuermann/frau gebrauchen, der den Kurs bestimmt. TLUMACZE "Witam was zaciekawiane ktore pozostale mlodymi,szczerze mowiac ja niechce wiecej szukac tylko chce byc odnalezionym.Dajcie sie zaskoczyc .Ja jestem calkiem do zniesienia romantyczny,zaciekawionyi spontanicznym czlowiekem.Moim najwiekszym hobby jest moja ludz motorowa na ktorej spedzam wieksza czesc mojego wolnego czasu.Ale potrzepowal bym jeszcze sternika/niczke ktora by wyznaczyla kurs"

Gość elajoplastek
A jak bedzie po niemiecku "Zbuntowany członek" ?

Gość 30-letni oger
to nietlumaczy komputerowy translator Tylko jaknajprosciej jak chlop krowie w rowie

Gość elajoplastek
no ale przeciez to co napisales to nie jets poprawnie po polsku , dlatego stwiwrdzam ze to jakis translator:) Chyba ze jestes Niemcem, to rozumiem wtedy;)

Gość 30-letni oger
No wlasnie przetlumaczylem jak czytalem ,bo z Polska gramatyka mam troszke klopotow.

Gość 30-letni oger
chodzi ci o czlonka parti albo meskiego Mitglied oder Glied