Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co was to

jestem oburzona!

Polecane posty

Gość a co was to

jak wiadomo, wczoraj rocznica smierci papieża. nastroj ogolnie melancholijny. w sobote i niedziele jedne z moich ulubionych filmow o zyciu papieża a tu co? puszczaja reklamy, jakiegoś bezwstydnego, filmu z piotrem adamczykiem i to w roli głównej!!! ja rozumem wszystko.. ze to aktor i w ogole, no ale litosci ludzie!!!! nie dokladie wtedy kiedy jest rocznica smierci! szacunku troche powinni okazac!! chociaz z 3- 4 tygodnie poczekac z reklama tego filmu... cały rok nic..zero a tu w rocznice smierci bum! adamczyk z jakas kurewka na ekranie sie łajdaczy! jestem zniesmaczona!

Gość no i pozostaje tylko amen

Gość a co was to
wogóle dziwne, jest rocznica śmierci naszego Papieża a nikt nie zgasił świateł, ludzie idą do pracy, w telewizji lecą teleturnieje, APOKALIPSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość berecik gryzie

Gość idz pod kosciol
Dewoto!Jakas nienormalna jestes!Idz padnij ryjem na oltarz i przepraszaj za nas grzesznikow!

Gość ciekawskaona1984
nie przesadzaj.

Gość idz pod kosciol
pierdolnieta jestes?Jak chcesz zgasic swiatlo to gas jak cie nie stac by potem oplacic rachunki.Kurwa jebana dewota ktorej nikt nie chce jest OBURZONA-w pizde jeza kurwo wracaj do swojej nory!

Gość idz pod kosciol
A pozatym jak sie tak bardzo nudzisz to biegaj z petycja ze nikt nie zgasil swiatla-bedzoesz miala co robic-KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grający odbytem
fiu fiuuuuuuuuuuu fiuuuuu

Gość a co was to
to nie moja wina, ze ktos sie podemnie podszywa! ja zadnych swiateł nie gasze i nikomu gasic nie kaze! jestem oburzona faktem ze akurat teraz puscic musieli ten film w kinach!!! jakby pozostałe 11 miesiecy to bylo mało.

Gość a co was to
a adamczyk moglby sie opanowac! jak raz zagral papieza, i tak go wlasnie cala europa kojarzy ba! caly swiat!!!!!!!!!! to niech teraz wezmie na siebie to brzemie i gra w jakis przyzwoitych filmach! a nie na takich gdzie sie tylko gzdzic chca, albo podteksty typowo seksualne! moim zdaniem to policzek wymierzony wprost papiezowi naszemu! POLSKIEMU!

O matko,przesadzasz. Rocznica to rocznica,obchodzi sie ja w kosci0ołach i ludzkiej pamięci,telewizja nie ma tu nic do tego. Normalne,Polska to konserwatywny kraj. :|

Gość Rypanna
Weź pod uwagę jeszcze fakt,że wielu Polaków uważa,że papież mało dla nich zrobił(żeby nie napisać,że nic).

Gość marsina
Dla mnie papiezJPII nic nie znaczył,wręcz nie lubiłam tego pyszałkowatego,zakłamanego osobnika,wiec nie pieprz bredni,ze wiele osob potwierdza twoje zdanie.

o tak, bo ty jedna jestes przeciwna, to znaczy ze inni juz po mojej stronie nie sa?? smieszne... sory ale ty to "ty" a nie "wiele" a co z tego ze aktor? ale gral papieza.. i mogliby kiedy indziej puszczac takie filmy, nie precedensjonalnie w rocznice smierci!!!! ja ogladajac te reklamy w tv mam wrazenie ze ogladam naszego papieza tancujacego w okolo kurewki jakiejs, w dodatku taplającego sie NAGO w jakuzzi.. i to z kim? facetem! nie wspomne o niecenzuralnych slowach ktore tam leca!!!!

Gość marsina
Dlaczego przegiełam.Kiedys na samym poczatku pontyfikatu JPII bardzo go szanowałam ale po pewnym czasie,wtedy gdy komuna upadła zaczełam myslec o nim innaczej i nie szanowałam go juz i nie szanuje i am do tego prawo,taks amo jak ci co go szanuja i na jego temat peany wypisuja.

Taa :D a w opisie dałaś sobie znicza, żeby pokazać wszystkim, że pamiętasz. Hahaha. A potem mam całą listę kontaktów zasraną tymi zniczami :-O A w ogóle... Dlaczego ja odpowiadam na prowokacje ?!

Ło matko, przecież Adamczyk to aktor. AKTOR i nikt więcej, granie w filmach to jego praca, w ten sposób zarabia na życie i dziwnym byłoby, gdyby całe życie przebierał się za papieża. Kiedyś zagrał JPII, teraz nie łajdaczy się na ekranie, tylko gra:o

Gość hihihi fajna provokejszyn

Nazywając go zakłamanym pyszałkiem przegięłaś moim zdaniem, uwielbiać i szanować nikt ci go nie każe, ale takie epitety to już przegięcie. Autorce polecam terapię psychiatryczną, bo myli jej się fikcja z rzeczywistością, co jest normalne, ale u kilkuletnich dzieci:)

Gość marsina
smutna taka papiez JPII był zakłamanym pyszałkiem i tyle