Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meredith...xD

Co myślicie o angażowaniu się w religie??

Polecane posty

Często spotykam się z opinia że jestem dziwaczką tylko dlatego że czytam w kościele. Dla mnie jest to dość dziwne gdyż to moim zdaniem jest normalne. Mam wrażenie ze inni nie za bardzo rozumieją co to praktycznie znaczy i utożsamiają mnie z osobą nudną i nieciekawą. Zastanawia mnie co wy myślicie na ten temat..

Gość fonty jakieś kiepskie
Ale co cię obchodzi, co inni sądzą o twoich praktykach religijnych ? :O Jeśli uważasz je za słuszne i potrzebne to je wypełniaj bez oglądania się na innych.

to Twoj wybór... ja nie chodzę do kościoła, więc jakbym Cię nawet znała, to bym nie wiedziała :D

ja tez nie chodze do kosciola, nie uwazam, ze wszyscy wierzacy i chodzacy do kosciola sa nudni i do niczego( chociaz duzo takich) kazdy robi co chce, jesli Ci to odpowiada, to czemu nie? rob to co uwazasz za sluszne, a zdanie innych to se mozesz wsadzic:)

tak jak zadzwoniła w nocy słuchaczka do nocnej audycji Radia Maryja i opowiadała jak to rodzina przyjechała w 1 dzień ostatnich Świąt i najeżdżała na owe radio... bądź sobą.. rób co uważasz za słuszne.. ja jestem po tej stronie co Ty..

nie chodze do kosciola i nie wierze w boga ale generalnie dla mnie wszyscy ludzie ktorzy wierza i co gorsze angazuja sie w takie dziwne rozne rzeczy sa .....dziwakami aczkolwiek żem jest tolerancyjna kobita wiec nie podziwiam lecz szanuje to :P

tak jak zadzwoniła w nocy słuchaczka do nocnej audycji Radia Maryja i opowiadała jak to rodzina przyjechała w 1 dzień ostatnich Świąt i najeżdżała na owe radio... bądź sobą.. rób co uważasz za słuszne.. ja jestem po tej stronie co Ty..

Wow. Ja sobie zdaje sprawę że to jakieś niecodzienne zajęcie ale myśle ze wasze opinie są baardzo ciekawe. Tylko że jak tu wytrzymać na codzień z ludźmi którzy się sapią o to w co wierzysz.

dlaczego niecodzienne? możesz być dumna z tego, że jesteś wychowana na kociele.. ja jestem dumny, że rodzice we mnie ingerowali w taki sposób..

Myrevin czytam fragmenty Pisma Świętego(lekcje) w trakcie wszystkich mszy na jakich jestem..... ięcenia na lektora też już przeszłam ;/

Dumont d Urville widze że mamy podobne poglądy. Mimo tego że irytują mnie ludzie którzy się ze mnie ryją to ja wierze w przesłanie tego co robie. Zawsze mam nadzieje że uda mi się komuś coś przekazać innym. I jestem dumna z tego że jestem lektorką i mogę po kościele chodzić w białej szacie liturgicznej xD