Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Zamówic bieliznę przez neta czy kupić w zwykłym sklepie?

Polecane posty

Hej, zastanawiam się, czy szukac jakiejś fajnej bielizny, wiadomo, na noc poślubną i takie tam ;) , w internecie cyz normalnie pójść na miasto i tam cos przymierzyć? W internecie wiadomo, że jest masa fajnych rzeczy, ale jesli zamówię, a będzie źle leżało czy będzie niewygodne? Możecie polecić jakieś porządne firmy internetowe, u których coś juz kupiłyście i jesteście zadowolone z jakości? Skłaniam się własnie bardziej ku temu, żeby kupić jakiś fajny \'zestaw\' w internecie, ale nie wiem, która strona jest najbardziej wiarygodna. Za wszelkie porady z góry dziękuję :)

poza tym jeszcze jedno. Słyszałam, że faceci ogólnie ponoć wola bardziej koronkową niż taką zabudowaną bieliznę...? No i czy na taką okazję należy coś wybrać naprawdę bardzo bardzo sexownego, czy coś takiego kuszącego ale nie burdelowego? ;)

no wlasnie boje sie tego 'różnie' dlatego pytam, czy któras z forumowiczek może polecić jakąś godną zaufania firmę.

allegro raczje odpada bo tam można się nadziać....mi chodzi o jakiś portal internetowy z dobra bielizną. a więc czekam ;)

sękata to zależy od twojej rozmiarówki i sumu jaką chcesz przeznaczyć na bieliznę ja od lat kupuję na www.intymna.pl i są nieźli.(firma konrad zwłaszcza) ale na specjalne okazje kupuję w "normalnych" sklepach pod suknię ślubną zamówiłam 2 staniki przez internet i mi nie podpasowały, w końcu wczoraj kupiłam w galerii stanik huita bez ramiączek i WRESZCIE dobrze trzyma i jest niewidzialny:) a na noc poślubną to spokojnie kupuj przez internet, bo bielizna ma być ładna a nie funkcjonalna (odwrotnie przy bieliźnie POD sukienkę, któa ma dobrze trzymać, być gładka i niewidzialna i sie nie przesuwać)

witaj sekata, moja bielizna będzi wyglądała tak: http://www.oui.pl/bielizna_damska/bielizna_slubna/Gorset_AVA_312/ lub tak: http://www.oui.pl/bielizna_damska/bielizna_slubna/Biustonosz_Bianka/ Uwielbiam koronkową bieliznę, mój Narzeczony także. Mój Narz.zakupił mi kiedyś bieliznę erotyczną -> http://www.oui.pl/bielizna_damska/bielizna_erotyczna/Komplet_Joanna_L_XL/ na tej stronie i nie miał żadnych problemów z dostawą - polecam zakup z tej stronki, sprawdzone i wiarygodne. Weronika

Sękata jeśli mogę ci poradzić, to zdecydowanie bieliznę kupuj w sklepach. Na ślub możesz zaszaleć i kupić w dobrym sklepie. Polecam np serię Angel Curves z Triumph'a. Sama miałam. Jest naprawdę ładna i baaardzo wygodna, i typowo ślubna. No i myślę, że przyszłemu małżonkowi się spodoba :).

Gość ładne..............
tylko biustonosza albo gorsetu bym nie kupowało przez internet-ja muszę przymierzyć,żeby dobrze wszystko leżało-ale taką koszulkę czy majteczki to nie ma sprawy:)

oczywiście, że pod sukienkę kupie w normalnym sklepie :) zastanawiałam się tylko nad takim kompletem na noc poslubną. Troche by mi glupio bylo isc do sklepu i prosić jakieś babcie o taki strój :P poza tmy u mnie w mieście widzialam jakies takie to....dziwne wiec myslalam, ze na noc poslubną coś extra sobie zamówię, cena nie gra roli, wazne, żeby się mojemu już wtedy męzusiowi spodobało :P

Sękata zobacz tą kolekcję :) Ona sie nadaje ekstra pod sukienkę i na noc poślubną luby będzie z przyjemnością patrzył :). Moim zdaniem nie ma sensu kupować dwóch kompletów :)

aha sękata i jeszcze jedna rada pod sukienkę kup taki podklejany silikonem i w cielistym kolorze (bo biały pod białym może być widać)

okokokokokokokoko ja chyba i tak kupię 2, bo slub mam w sierpniu i bym sie ugotowala w takim gorsecie poza tym mam sukienke taką a'la rybkę troche wiec na slub i wesele bede miec wlasnie jakiś taki chyba cielisty stanik (bardotke) i stringi (tradycyjnie) a na noc poslubna myślałam o czymś exkluzywnym lecz nieco wyzywającym :P

hehehe. :) Ja bym się np za cholerę w gorset nie wcisnęła :). hehe, poza tym z relacji innych i mojego doświadczenia noc poślubna to mit :) ehehehe. Ale fakt jak w sierpniu, to nawet dla własnego dobrego samopoczucia, trzeba będzie się przebrać :)

hehe eeeno mit czy nie mit, pasuje sie 'wystroić :P wiem, że będe padnięta i mój luby też, ale może tak szybko go siły nie opadną :P

Gość ja na noc poslubna
kupuje na internecie. nie chce mi sie lazic po sklepach. zreszta jestem maniakiem kupowania przez internet. lubie sobie poogladac, poszukac... jeszcze przed slubem wyjezzdam do ukochanego do anglii wiec tam moze cos kupie bo kiedys widzialam super i nie drogie. a pod suknie to wlasnie nie wiem co zrobic bo mam taka suknie gdzie jest wszyty stanik z gorsetem. odkupilam uzywaną i dziewczyna kazała sobie w salonie wszyć takie coś. no i pod to już nie potrzebuje stanika. ale jakoś tak dziwnie się czuje w samej sukience. choc niby stanik tam jest tylko wszyty w suknie... wiec pozstawalo by mi kupic same majteczki i ponczochy. :)

Sękata, ja często robię tak, że przymierzam stanik w sklepie, (moja ulubiona firma to bezapelacyjnie Samanta - świetna dla kobiet z dużym biustem, genialnie wyprofilowane staniki), jak leży świetnie, to zapamiętuję model i rozmiar i przez internet kupuję go dużo taniej:) Niestety nie polecam firmowej strony Samanty i ich sklepu internetowego - są zwyczajnie niepoważni, ceny mają niejednokrotnie wyższe niż nawet w zwykłych sklepach, a przecież jako producenci powinni mieć dużo taniej Podam przykład - ostatnio mierzyłam stanik, który w sklepie w Galerii kosztował 150zł, w Samancie na stronie internetowej 175 ( :O ) a na www.intymna.pl kupiłam go za 89 :D Nie ma absolutnie żadnych wątpliwości co do jego oryginalności, noszę bieliznę tej firmy od lat:)

..innym wielkim plusem Samanty jest to, że jak już raz określisz sobie swój rozmiar w ich rozmiarówce, to możesz wszystkie staniki kupować w ciemno:) Rozmiar zawsze będzie pasował idealnie, niezależnie czy jest to model push up czy miękki" :) Przynajmniej w moim przypadku tak jest:) Zanim odkryłam Samantę kupowałam w Triumphie, ale jednak Samanta jest o niebo lepsza dla kobiet o moim nietypowym rozmiarze i staniki dużo dłużej trzymają formę :)