Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antarktyda

Aborcja!- do tych, które usunęły.

Polecane posty

Gość antarktyda

Dokonałyście aborcji tu w Polsce czy gdzieś za granicą? Jaka jest cena dokonania tego zabiegu? I czy same zapytałyście o to lekarza, czy przeprowadza takie zabiegi czy może sam Wam zaproponował?

Gość Załosnaaaaaaaaaa
dokladnie,poszla won w szmaty, a dupe na kłódkę!

o pomarańczki wkraczają w akcje :D ijeeeeeee wiecej jadu bo coś słabo Wam idzie, moherowo-pomarańczowe bereciary :D :D :D :D

nie wasza sprawa czy usunie czy nie :o za seks co prawda powinno się brać całą odpowiedzialność i powinno się brać pod uwagę możliwość ciąży.. ale są sytuacje w których kobieta ma prawo do aborcji a zawsze m prawdo do decydowania o tym czy chce dziecko.. więc (operując wasza nomenklaturą) zamknijcie żałosne pyski :o

Gość tak to własnie jest
krytykować każda potrafi, ale zastanowić się to nikt... ja nie usunęłam, ale moja przyjaciółka tak... przyznała się do tego po kilku latach, gdy depresja nie pozwalała jej już normalnie funkcjonować... nie wiem, jak uważasz, Twój wybór, ale po doświadczeniach mojej przyjaciółki doradzałabym raczej urodzenie i zrzeczenie się praw, jest tylu ludzi czekających na dziecko...

też ciąży nie usunęłam ale nie będę krytykować kogoś kto tego chce... to osobista decyzja, każdy sam musi zdecydować czy warto.. a poza tym chyba lepiej żeby jej ktoś pomógł i wskazał drogę do bezpiecznej aborcji a nie traktować jak trędowatą i zmusić żeby poszła do jakiegoś zapyziałego gabinetu na skrobankę w skandalicznych warunkach

Gość a ja musiałam
jeśli chcesz usunąć ciąże to jest od 2000 do 3500 ale jest jeszcze jedna metoda usunięcie ciąży poprzez tabletki to koszt 800 złotych z przesyłka do domu nie możesz tylko byc chora na serce i mieć padaczki ,ja musiałm ze wzgledu na zdrowie juz nie moge miec niestety dzieci .tylko tabletkami mi mogli usunąc bo zabieg był niebezpieczny musieli by mi go na żywca robic a tak nie można. jeśli chcesz kontakt po te tabletki to powiem ci tak kup sobie gazete dziennik zachodni poszukja w dziale gdzie sa ogłoszenia pisze ginekolodzy jest tam pewien numer zaczyna się 503.......dalej nie bede mam andzieje ze ci sie uda lek mozesz zastosowac do 12 tygodnia nic ci sie nie stanie mozesz sie tylko zle czuć jakbys nie znalazła tego numeru lub niedodzwonila sie to podam ci go bedac o 20 dziaisj na forum

Gość blagam przemysl raz jeszcze..
dziewczyny, 3 miesiac ciazy i aborcja ? plakac mi sie chce jak czytam te posty.. :( ja rozumiem juz nawet tabletke 72h \\\"po\\\", ale aborcja... obejrzyj wczesniej zdjecia, film, cokolwiek co pomoze Ci uswiadomic co chcesz zrobic. Nie popelniajcie tego bledu, nie zapomnicie do konca zycia ...

Gość popadam w depresje
masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opanujcie sie niektore kobiety sa chore itd nie moga miec dzieci -to jest najwieksza tragedia jaka mogłaby sie przytrafic kobiecie,kazda prezdej czy pozniej pragnie zostac matka urodzic i wychowac swoje pociechy

Gość tequila eheee
A co sądzicie o kimś kogo zgwałcono i chce usunąć ? Ja wiem ze to dziecko nie jest niczemu winne ...

Gość Paulina. 24
Zdjęcia? spreparowane zdjęcia płodów lub 6miesięczny płód podpisany ze to 2-3 miesiąc? jak pro-life nie maja argumentów to uciekają się do kłamstwa... bravo!!!-wzbudzają śmiech widziałam jak poród wygląda i to dopiero wzbudza moje przerażenie... dlatego daruj sobie i przestań truć. Niech każdy robi jak uważa, ja znam kilka kobiet które usunęły i nigdy tego nie żałowały, depresja? he he tiaaa..... jak jesteś pewna na 100% nie masz cienia wątpliwości i chcesz się pozbyć ciąży to nie ma czegoś takiego jak depresja....chyba ze jesteś nieodpowiedzialną gówniarą rozchwianą emocjonalnie... ja tylko żałuję ze u nas sterylizacja nielegalna.... ale jak to w ciemnogrodzie, tylko czekać aż zabronią antykoncepcji.

Gość dolcia
tequla, jak chce to niech usuwa, ja usunęłam z gwałtu i to była najlepsza decyzja w moim życiu! teraz nie chce nigdy mieć dzieci, to już prawie 10lat po tym zdarzeniu jednak obrzydzenie pomimo leczenia pozostało..."dziecko nie jest niczemu winne" a co zabijasz dziecko? wyrzucasz do śmieci? nie, usuwasz płód, a płód jest płodem dopóki nie potrafi przeżyć poza organizmem matki. A ty nie jesteś przede wszystkim winna tego gwałty więc twoje szczęście jest tu najważniejsze(jeśli można mówić o szczęściu dziecka którego od poczęcia matka nienawidzi z całego serca).