Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbba przerażona

Dziwne Bóle podczas miesiączki

Polecane posty

Dziwne rzeczy się ze mną dzieja przed i w trakcie miesiączki. A mianowicie zaparcia i biegunki kilka dni przed, bole w dole brzucha czasem juz tydzien przed a w 1 i 2 dniu mam cos tak dziwnego ze nie moge funkcjonować. Wydaje mi sie ze w dole brzucha mam 100 stopni od srodka czuje gorąco i na zewnątrz tez mam bardzo ciepły brzucha. Nie mam takiego normalnego bolu (skurczu) tylko czuje jakby wszystko mi sie tam mieszało tzn nie wiem czy to w jelitach czy w czym ale tak mi sie wydaje ze tak wszystko sie gotuje ciagle chce mi sie tak jakby kupe ale to jest tak dziwne uczucie ze tego nie da sie opisac. Dodam ze zadne tabletki ani nic na to nie pomaga( próbowałam kompiele, masarze, ciepła butelka na brzuchu ;( Zbliza mi sie okres i juz sie boje tych pierwszych dni pomocy!!!!!!!!!!!

Gość karla2
Niestety te objawy które masz sa zupełnie noralmne przed jak i w czasie okresu. Sama czasem mam rozwolnienie w trakcie. Te zabigi jakie srosowałas nie zawsze przynaszą ulge, najlepiej by było gdybyś sie wybrała do lekarza, najlepiej ginekologa, a jak sie wstydzisz to najpierw idź do lekarza pierwszego kotaktu, może on przepisze Ci jakies tabletki przeciwbólowe.

Gość dieta_cud
tez mam srake w trakci ,ale to akurat lubie

Gość karla2
mi osobiście strasznie to przeszkadza, naszzescie nie mam jej za kazdym razem. A jak juz czuje że coś tam jednak może sie wydarzyc łykam stoperan i spokój:)

Tzn sama biegunka mi nie przeszkadza to jest akurat dobre bo cały miesaiąc mam zaparcia ale chodzi o te gorąco i uczucie jakby wszystko dosłownie wszystko w dole brzucha sie mieszało i gotowało jak by tam nie było żadnych jelit jajnikow itp taki 1 garnek;/;/;/ Czasem musze sie zwolnic ze szkoły bo nie daje rady z tym ;( całe dnie spie i wogole...